Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Osijek i Venice.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Osijek, HR Za: Venice, IT
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Osijek - Venecija

  Prelazeći relaciju od Osijeka do Venecije slijedi vožnja koja je duga ukupno 659 km. Ovo putovanje je nesumnjivo sigurno i udobno.

  Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Osijek - Venecija kreće u pravilu praktički svakodnevno. Nove i sigurne prometnice čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate za puta.

  Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje između dva spomenuta grada u 17:45. Ovu rutu vozi samo prijevoznik Flixbus. Velika brojka autobusnih poduzeća garantira i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija.

  Puno polazaka omogućava da si svaki putnik planiraju putovanje u konkretno vrijeme ali i da prema tom dogovore svoj prijevoz do smještaja. Valja spomenuti i da autobusna poduzeća na ovoj konkretnoj relaciji u jednom danu općenito govoreći prelaze put 2 puta sa polaskom u 17:45.

  U tijeku prelaska puta autobus napravi pauzu do 1 puta, a za tih stajanja možete kupiti kakvu sitnicu poput suvenira za prijatelje, čipsa, čokolade i sl.. Okvirna cijena dotična puta je 625 HRK.

  Svoj put busom uz Vollo možete organizirati iz svoje fotelje. Ukoliko inzistirate na autobusni kolodvor podsjećamo da ste ondje u prilici razgovarati, tj. priupitati zaposlenika na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih dvojbi, kao i za novosti, akcije, obavijesti i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Osijek - Venecija

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Osijek

  Busni kolodvor može, nađete li se tamo ranije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi puno kolodvorskih sadržaja i usluga. Za konstantno pospane tu su fast food objekti u kojima na brzinu utažite glad pa produžite dalje do obližnjeg caffe bara.

  Samo mala napomena, osigurajte si kovanice za: toalet, garderobu i parking, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati primjerice 3 HRK za uslugu toaleta. Od ostalih dodatnih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate, mjenjačnice i trgovine mješovitom robom.

  Obratite pažnju na to da budete u pravo vrijeme na kolodvoru. Nije ni malo kul da bus, tj. vozač i ostali putnici s nestrpljenjem očekuju tebe.

  Putovanje Osijek - Venecija

  Uoči putovanja definitivno provjerite ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom. Informacija o liniji mogla bi vam olakšati put.

  Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je sigurnija, udobnija i brža za putnika. Ipak obično vrijedi da je putovanje značajno zanimljivije i zabavnije idemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici razgledavati kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem.

  Cestama koje su lokalne trebat će vam više te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku. Bez ikakve sumnje ćete autocestom doputovati brže, budući da vam njom treba oko 6 sati.

  Autobusni kolodvor Venecija

  U Veneciji prošetajte do obližnjeg caffe bara pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem. Nakon što dođete na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da kofere predate u garderobu, a ako je krcata i da nedostaje mjesta saznajte postoji li neka druga garderoba.

  Oprema autobusa na relaciji Osijek - Venecija

  Prije svega, istina je da se u autobusu katkad nađe i toalet, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu mogućnost oslanjati. Autobusi na relaciji od Osijeka do Venecije opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj uređaj da se napuni.

  Internet u busu često prilično šteka. Turisti se pokušavaju automatski spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida signala i generalne nemogućnosti uživanja u surfanju.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Osijek - Venecija

  Put od Osijeka do Venecije pokriven je brojnim vozilima. Usporedimo sada autobus s ostalim s drugim iznesenim oblicima prijevoza. Najznačajnija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. U prvi mah se automobil doima kao bez premca najbolje rješenje. Za primjer, nedostatak automobila je taj što litra goriva drži cijenu, a to definitivno nije izolirani trošak.

  Manjkavost vlaka, odnosno željeznica jest ta da je broj linija osjetno manji, a putovanje osjetno dulje. Dakle, manjka opcija, tj. ne možete birati među velikim brojem polazaka, ali ste u situaciji osigurati si sate i sate za put.

  Prijevoz busom jamči pristupačne cijene svih karata. Nema sumnje, autobus jamči visoku kvalitetu, udobnost, iskustvo vozača i sigurnost vožnje.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do grada s aerodroma. Kratkoću putovanja avionom, nadoknađuje visina cijene. Jasno je i već svi znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u blizini gradskog središta, nego definitivno moraju biti Ipozicionirani izvan njega.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Osijek - Venecija

  Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato nakon što dođete u kakav grad promatrajte baš sve. Putujući autobusom prolazite cijeli niz mirnih i poviješću bogatih gradova i mjesta.

  Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Osijeku

  U ovom gradu ne zaboravite gradske znamenitosti, a ako niste sigurni po kojima je grad ponajviše poznat definitivno se konzultirajte s s ondašnjim ljudima, ili pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Osijeku prvo posjetite i obiđete centar.

  Centralni gradski trg poslastica je za one željne ritma grada. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom divljem i opuštenom ritmu.

  Ako su vam bitne sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne uzeti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Veneciji

  Najvjerojatnije ste birali ovaj grad jer na ponajbolji način spaja svo zelenilo i svu ljepotu prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i suvremen tj. urbani stil života. Bilo da želite posjetiti skrivena prirodna blaga, bilo da želite svjedočiti draguljima povijesti i diviti se velebnim građevinama Venecija je neupitno vaše odredište.

  Za prave zaljubljenike kontinentalnih područja u RH tu su: Delnice, Osijek, Samobor, Varaždin i Zagreb. U slučaju da biste htjeli nastaviti svoj put u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako bi rađe detaljnije istražili Hrvatsku, tu su: Umag, Rovinj, Novi Vinodolski, Zadar, Pag i Dubrovnik.