Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Osijek i Köln.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Osijek, HR Za: Köln, DE
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Osijek - Keln

  Ovo putovanje je jamčano mirno i udobno. Putujući linijom od Osijeka do Kelna slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 1.356 km.

  Nove ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate za puta. Bitno je naglasiti da autobus na ruti Osijek - Keln prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta u pravilu gotovo iz dana u dan.

  Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje do navedenog grada u 17:45. Spomenutu rutu vozi samo prijevoznik Flixbus. Značajan broj tvrtki za prijevoz putnika autobusom garantira puno polazaka u danu.

  Istaknimo i da poduzeća za buseve na ovoj konkretnoj relaciji u 24 sata općenito govoreći kreću na put 2 puta sa polaskom u 17:45. Puno polazaka bez sumnje omogućuje da si i strani i domaći putnici planiraju polazak u konkretno vrijeme pa da si prema tom planiraju svoj prijevoz do sobe.

  U tijeku prelaska puta autobus stane do 1 puta, a za tih stajanja možete kupiti kakvu sitnicu poput suvenira za prijatelje, čipsa, čokolade i sl.. Prosječna, odnosno okvirna cijena toga puta je 479 HRK.

  Za slučaj da želite na autobusni kolodvor imajte na umu da ste kada dođete tamo u prilici priupitati djelatnika u informacijskom uredu u vezi bilo kakvih dvojbi, kao i za akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put busom uz Vollo možete planirati iz praktički svog kreveta.

  Lista prijevoznika Osijek - Keln

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Osijek

  Kolodvor za buseve može, stignete li dosta prije od vremena kretanja busa, ponuditi uistinu gomilu vlastitih sadržaja i usluga. Za one iscrpljene tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus.

  Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: parking, bankomate, mjenjačnicu, pekarnicu i trgovinu mješovitom robom. Samo kratka napomena, pripremite si sitan novac za: garderobu i toalet, odnosno nemojte sa novčanicom od 100 kuna plaćati kojih 3 HRK za uslugu toaleta.

  Obratite pažnju na to da se vratite i budete na vrijeme na kolodvoru. Nije ni malo kul da bus, tj. vozač i ostali putnici nervozno iščekuju tebe.

  Putovanje Osijek - Keln

  Informacija o liniji mogla bi vam popraviti, tj. olakšati putovanje. Prije putovanja bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li autobus za kojega kupujete kartu autocestom.

  Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je sigurnija, udobnija i brža za putnika. Ipak najčešće vrijedi da je putovanje interesantnije idemo li lokalnim cestama, jer na taj način smo u prilici promatrati kako su raspoređena sela i gradovi kojima prolazimo i kako izgledaju te kako tamošnji stanovnici žive.

  Nema sumnje da ćete autocestom stići prije, budući da vam njom treba cca 12 sati. Nekadašnjim rutama trebat će vam više te tim putem nekada i više od jednog sata budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Keln

  Po dolasku na vaše odredište savjetujemo da se riješite prtljage koja ionako samo smeta i predate ju na čuvanje u garderobu, a ukoliko je krcata i da nedostaje mjesta raspitajte se postoji li neka druga garderoba u blizini kolodvora. U Kelnu krenite do obližnjeg bara pa odahnite i popijte kavicu, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem.

  Oprema autobusa na relaciji Osijek - Keln

  Autobusi na ruti od Osijeka do Kelna opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete imati mogućnost priključiti svoj uređaj da se napuni. Prije svega, istina je da se u autobusu katkad nađe i WC, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  WiFi signal u busu nije najbolji, odnosno nerijetko šteka. Turisti se pokušavaju automatski spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Osijek - Keln

  Najbolja prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s iznesenim sredstvima za prijevoz. Put od Osijeka do Kelna pokriven je mnogobrojnim vozilima.

  Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to zaista nije samostalni trošak. Naizgled se automobil doima kao bez premca najbolje rješenje.

  Dakle, ne postoji mogućnost pa da možete birati među praktički zavidnim brojem svakodnevnih polazaka, ali ste slobodni i u prilici raščistiti si duge sate za put. Manjkavost vlaka, odnosno željeznica jest ta da općenito vrijedi manjak linija i višak sati na putu.

  Nema sumnje, autobus jamči visoku kvalitetu, udobnost, iskustvo vozača i sigurnost vožnje. Busni prijevoz jamči široko povoljne cijene svih karata.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili. Svi već znaju da avionske piste nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, no moraju biti smješteni u njegovoj oklici. Avionom je putovanje kraće je i skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Osijek - Keln

  Vožnja autocestom zna biti jednolična i dosadna pa zato po ulasku u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve. Vozeći se autobusom prolazite uistinu puno predivnih gradova i mjesta.

  Dobro ih promotrite i usput isplanirajte svoje sljedeće putovanje.

  O Osijeku

  U ovom gradu nemojte smetnuti s uma gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su ponajviše bitne bez imalo ustručavanja se konzultirajte s starosjediocima i gradskim znancima, ili pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Osijeku prvo razgledajte centar.

  Središnjica grada, tj. glavni trg, poslastica je za one željne ritma grada. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu.

  Interesiraju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite net. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne dati si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Kelnu

  Najvjerojatnije ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja netaknuti duh prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolno područje, i urbani ovdašnji životni stil. Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti povijesnim ljepotama i diviti se tamošnjim građevinama Keln je vaše odredište.

  Ako bi željeli nastaviti putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, razmislite o ovima: Umag, Rovinj, Novi Vinodolski, Zadar, Pag i Dubrovnik. Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.