Autobus - vozni red

09:25 09:40
Date: 13.12.2018.
09:25 09:40
0:15h 1
Učitavanje...
472.91 HRK
1
17:00 17:50
Date: 13.12.2018.
17:00 17:50
0:50h 1
Učitavanje...
398.99 HRK
1
17:00 17:50
Date: 13.12.2018.
17:00 17:50
0:50h 1
Učitavanje...
465.52 HRK
1

O putovanju

Iz: Osijek, HR Za: Bonn, DE
Udaljenost
Buses 3
Prosječno trajanje puta 24 h 0 min
Cijena karte od 399 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Osijek - Bon

  Ovo putovanje je zasigurno mirno i udobno. Na liniji od Osijeka do Bona slijedi vožnja za koje prelazite ukupno 1.342 km.

  Bitno je naglasiti da autobus na ruti Osijek - Bon prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta skoro svakodnevno. Sigurne i moderne autoceste čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate za puta.

  Mnogo prijevoznika osigurava puno polazaka u danu. Ovu rutu vozi samo prijevoznik Flixbus. Busevi prvi put u danu kreću na svoje putovanje na opisanoj relaciji u 17:45.

  Puno polazaka pruža odličnu priliku da domaći i inozemni putnici planiraju put u konkretno vrijeme ali i da prema tom organiziraju svoj prijevoz do smještaja. Spomenimo i da autobusne tvrtke na ovdje opisanoj ruti tijekom dana uglavnom polaze 1 put sa polaskom u 17:45.

  Dok putuje autobus stane do 1 puta, a za tih stajanja možete obaviti eventualno propušten telefonski poziv, odgovoriti na mail ili jednostavno malo predahnuti i razgibati noge. Okvirna cijena toga putovanja je 461 HRK.

  Za slučaj da želite na glavni autobusni kolodvor znajte da ste kada dođete tamo u prilici upitati osobu zaposlenu na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih dvojbi, kao i za akcije, novosti i obavijesti. Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz svoje fotelje.

  Lista prijevoznika Osijek - Bon

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Osijek

  Za one iscrpljene tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus. Kolodvor za buseve može, nađete li se tamo puno ranije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi zaista velik broj dodatnih sadržaja i usluga.

  Sitna napomena, izdvojite si kovanice za: garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 100 kn plaćati kojih 3 HRK za WC. Od ostalih dodatnih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare.

  Pripazite da budete u pravo vrijeme na kolodvoru. Nema nekog smisla da vozač i svi putnici nestrpljivo čekaju samo tebe.

  Putovanje Osijek - Bon

  Informacija o liniji mogla bi vam olakšati vrijeme na putu. Prije puta definitivno provjerite ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom.

  Ipak nerijetko vrijedi da je putovanje značajno zanimljivije i zabavnije putujemo li lokalnim cestama, jer na taj način smo u prilici promatrati kako žive stanovnici mjesta i gradova paralelno kojih prolazimo. Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je brža i sigurnija za putnika.

  Međugradskim cestama trebat će vam više te tim putem nerijetko čak preko sat vremena budete u zaostatku. Bez ikakve sumnje ćete autocestom doputovati prije, budući da vam je idući njom potrebno oko 12 sati.

  Autobusni kolodvor Bon

  U Bonu se uputite do obližnjeg kafića pa upijajte novi grad i njegove ljude dok ispijate svoj espresso, a onda dolazi vrijeme da se smjestite u sobi i potom odete u obilazak. Po pristizanju na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da prvo odložite svoje stvari u garderobu, a u slučaju da je ona zauzeta istražite postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti.

  Oprema autobusa na relaciji Osijek - Bon

  Autobusi na liniji od Osijeka do Bona opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u mogućnosti priključiti svoj laptop. Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i WC za putnike, no, ovo je iznimika i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Turisti se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge. Internet u busu često ne radi najbolje.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Osijek - Bon

  Najznačajnija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s iznesenim prijevoznim sredstvima. Put od Osijeka do Bona pokriven je mnogobrojnim vozilima.

  Govoreći o automobilu imajmo na umu cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što litra goriva drži cijenu, a to uistinu nije samostalni trošak. U prvi mah se automobil čini kao idealno rješenje.

  Dakle, manjka opcija, tj. ne možete birati među brojnim polazaka, ali ste u situaciji osigurati si puste sate za put. Nedostatak vlaka jest ta da općenito vrijedi manjak linija i višak sati na putu.

  Prijevoz autobusom jamči široko povoljne cijene jednosmjernih i povratnih karata. Nema sumnje, autobus jamči iskustvo vozača, dobru opremljenost busa i sigurnost vožnje.

  Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje. Jasno je i već svi znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, nego moraju biti Ipozicionirani u njegovoj oklici. Računajte, također, vrijeme i novac potreban da biste došli do aerodroma, a potom od njega do smještaja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Osijek - Bon

  Krenuvši na put autobusom prolazite ogroman broj zanimljivih mjesta i gradova. Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato nakon što uđete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve.

  Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Osijeku

  U ovom gradu nemojte smetnuti s uma gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za turiste obavezne za obići definitivno se konzultirajte s domaćinima, iliti pitajte gdje je kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči. U Osijeku prvo posjetite i obiđete centar.

  Središnjica grada, tj. glavni trg, poslastica je za one željne najvažnijih gradskih događanja. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu.

  Volite li sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne ukrasti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Bonu

  Bilo da želite posjetiti krasne komadiće prirode, bilo da želite svjedočiti draguljima povijesti i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Bon je za vas najbolja destinacija. Bit će da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okružje grada, i suvremen tj. urbani životni stil.

  Ako bi željeli nastaviti svoj put u druge europske destinacije sigurni smo da ćete praktički odmah pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako rađe želite detaljnije istražili Hrvatsku, imate ove: Opatija, Rijeka, Šibenik, Makarska i Dubrovnik. Za fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Požega, Slavonski Brod, Vukovar i Zagreb.