Autobus - vozni red

17:25 12:10
Date: 18.12.2018.
17:25 12:10
18:45h 1
Učitavanje...
531.61 HRK
1
17:25 12:00
Date: 18.12.2018.
17:25 12:00
18:35h 1
Učitavanje...
531.61 HRK
1
17:25 19:25
Date: 18.12.2018.
17:25 19:25
2:00h 1
Učitavanje...
561.15 HRK
1

O putovanju

Iz: Kutina, HR Za: Prague, CZ
Udaljenost
Buses 3
Prosječno trajanje puta 20 h 41 min
Cijena karte od 531.6 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Kutina - Prag

  Ovo putovanje je zasigurno sigurno i udobno. Na putovanju od Kutine do Prga slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 769 km.

  Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Kutina - Prag kreće gotovo svaki dan. Nove i sigurne ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da ste bezbrižni, opušteni, ali i da odmorite.

  Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje na navedenoj ruti u 18:10. Značajan broj autobusnih tvrtki nudi i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Tu liniju vozi samo prijevoznik Flixbus.

  Puno polazaka daje priliku da si svaki putnik planiraju dolazak na odredište u konkretan sat i vrijeme ali i da prema tom organiziraju svoj prijevoz do hotela. Istaknimo i da prijevoznici na ovdje opisanoj ruti tijekom dana najčešće prelaze put 1 put sa polaskom u 18:10.

  Okvirna cijena navedenog putovanja je 564 HRK. Kod putovanja autobus staje do 1 puta, a za tih pauzi možete kupiti kakvu sitnicu poput suvenira za prijatelje, čipsa, čokolade i sl..

  Svoj put busom uz Vollo možete isplanirati iz svoje fotelje. U slučaju da trebate na središnji autobusni kolodvor znajte da ste tamo u prilici upitati djelatnika u informacijskom uredu u vezi kakvih nedoumica, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Kutina - Prag

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Kutina

  Za konstantno pospane tu su mnogobrojni kafići idealni za kratki espresso. Kolodvor za autobuse može, dođete li puno prije od vremena polaska busa, ponuditi uistinu gomilu kolodvorskih sadržaja i usluga.

  Samo kratka napomena, pripremite si sitan novac za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 100 kn plaćati jedva 3 HRK za kolodvorski toalet. Od ostalih usluga i sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: pekarnicu, trgovinu, kao i bankomate i mjenjačnicu.

  Pripazite da se nacrtate u ispravno vrijeme na kolodvoru. Prilično je nezgodno da bus, tj. vozač i ostali putnici iščekuju samo tebe.

  Putovanje Kutina - Prag

  Uoči putovanja definitivno provjerite ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama. Informacija o liniji mogla bi vam olakšati vrijeme na putu.

  Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je ne samo sigurnija, nego i brža i udobnija za putnika. Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje interesantnije idemo li lokalnim cestama, jer na taj način smo u prilici razgledavati kako ti gradovi i mjesta dišu.

  Međugradskim cestama trebat će vam dulje te tim putem nerijetko čak preko sat vremena budete u zaostatku. Nema sumnje da ćete autocestom stići prije, budući da vam je idući njom potrebno prosječno 7 sati.

  Autobusni kolodvor Prag

  Kada stignete na vaše odredište savjetujemo da prvo odložite svoje stvari u garderobu, a u slučaju da je puna i da više nemaju mjesta istražite postoji li i gdje se nalazi druga. U Prgu prošetajte do obližnjeg birca pa napokon guštajte u novom okruženju i finoj kavi, a onda dolazi vrijeme da se smjestite u sobi i potom odete u obilazak.

  Oprema autobusa na relaciji Kutina - Prag

  Prije svega, istina je da se u autobusu katkad nađe i minijaturni toalet za putnike, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu opciju oslanjati. Autobusi na relaciji od Kutine do Prga opremljeni su sa TV prijamnicima i klimom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u prilici priključiti svoj laptop.

  I inozemni i domaći turisti se pokušavaju istovremeno spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida signala i generalne nemogućnosti uživanja u surfanju. Internet signal u busu često ne radi najbolje.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Kutina - Prag

  Najbolja prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s ovdje iznesenim s drugim iznesenim oblicima prijevoza. Put od Kutine do Prga pokriven je različitim vozilima.

  Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što tank drži cijenu, a to uistinu nije sami trošak. Isprva se automobil čini kao ponajbolje rješenje.

  Očita negativnost vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira. Dakle, manjka opcija, tj. ne možete birati među hrpom polazaka, ali ste slobodni i u prilici osigurati si sate i sate za put.

  Busni prijevoz jamči pristupačne cijene jednosmjernih i dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus jamči sigurnost i udobnost prilikom vožnje.

  Kratkoću putovanja avionom, nadoknađuje visina cijene. Već svi znaju da zračne luke nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, nego definitivno moraju biti smješteni u njegovoj široj okolici. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Kutina - Prag

  Vozeći se autobusom prolazite veliki broj zanimljivih mjesta i gradova. Vožnja autocestom zna biti dosadna i jednolična pa zato kada uđete u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve.

  Iskoristite to vrijeme i uživajte promatrajući ih.

  O Kutini

  U ovom gradu tijekom obilaska posjetite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su ponajviše bitne bez imalo ustručavanja se konzultirajte s tamošnjim stanovnicima, tj. pitajte gdje je kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Kutini prvo razgledajte i tako upoznajte centar.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom pomalo divljem ritmu. Glavni gradski trg poslastica je za one željne gradske vrve.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne dati si dovoljno vremena za obilazak njega.

  O Prgu

  Bilo da želite posjetiti skrivene prirodne ljepote, bilo da želite svjedočiti povijesnim bogatstvima i diviti se velebnim građevinama Prag je vaše odredište. Vjerujemo da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja svo zelenilo i svu ljepotu prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i urbani ovdašnji životni stil.

  Želite li nastaviti putovati u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, razmislite o ovima: Umag, Rijeka, Split, Makarska i Dubrovnik. Za totalne fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb.