Autobus - vozni red

17:25 13:10
Date: 13.12.2018.
17:25 13:10
19:45h 1
Učitavanje...
421.17 HRK
1
17:25 13:50
Date: 13.12.2018.
17:25 13:50
20:25h 1
Učitavanje...
428.56 HRK
1

O putovanju

Iz: Kutina, HR Za: Köln, DE
Udaljenost
Buses 2
Prosječno trajanje puta 19 h 30 min
Cijena karte od 421.2 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Kutina - Keln

  Na putovanju od Kutine do Kelna slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 1.156 km. Ovo putovanje je jamčano mirno i sigurno.

  Moderne ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate za puta. Vrijedno je naglasiti da autobus na ruti Kutina - Keln prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta u pravilu gotovo iz dana u dan.

  Tu liniju vozi samo prijevoznik Flixbus. Mnogo tvrtki za prijevoz putnika autobusom stavlja na tržište i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Prvi autobusi u danu polaze na svoje putovanje na navedenoj ruti u 18:10.

  Puno polazaka na najbolji mogući način omogućava da si svaki putnik planiraju dolazak u grad u točno određeno vrijeme tako da prema tom organiziraju svoj prijevoz do hotela, tj. apartmana. Napomenimo i da autobusna poduzeća na dotičnoj ruti u okviru jednog dana općenito govoreći voze 2 puta sa polaskom u 18:10.

  Prosječna, odnosno okvirna cijena spomenutog putovanja je 505 HRK. Dok putuje autobus napravi stajanje do 1 puta, a u tim pauzama možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom.

  Ako želite na busni kolodvor sjetite se da ste kada dođete tamo u prilici ući u kontakt i upitati zaposlenika na šalteru za informacije u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red. Svoj put busom uz Vollo možete isplanirati iz vlastita doma.

  Lista prijevoznika Kutina - Keln

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Kutina

  Za one koji se nisu naspavali tu su caffe barovi i fast food objekti u kojima možete predahnuti dok čekate na svoj bus. Busni kolodvor može, nađete li se tamo ranije od vremena polaska autobusa, ponuditi zaista velik broj tamošnjih sadržaja i usluga.

  Od ostalih sadržaja i usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare. Brzinska napomena, osigurajte si kovanice za: garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 100-200 HRK plaćati jedva 3 HRK za WC na kolodvoru.

  Nije baš zgodno da vozač i ostali putnici s nestrpljenjem očekuju tebe. Osigurajte da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru.

  Putovanje Kutina - Keln

  Informacija o liniji mogla bi vam olakšati vožnju. Prije putovanja bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom.

  Naime, putovanje autocestom garantira vožnju koja je sigurnija, udobnija i brža za putnika. Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje zanimljivije idemo li lokalnim cestama, jer time smo u prilici vidjeti kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem.

  U redu, istina je da ćete autocestom stići prije, budući da vam njom treba u prosjeku 11 sati. Starijim cestama trebat će vam više te tim putem nerijetko čak preko sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Keln

  Kada stignete na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da se riješite prtljage koja ionako samo smeta i predate ju na čuvanje u garderobu, a u slučaju da je krcata, tj. da nema mjesta istražite postoji li i gdje se nalazi druga. U Kelnu krenite do obližnjeg caffe bara pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem.

  Oprema autobusa na relaciji Kutina - Keln

  Autobusi na relaciji od Kutine do Kelna opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u prilici priključiti svoj uređaj da se napuni. Prije svega, istina je da se u autobusu katkad nađe i WC za putnike, no, ovo je iznimika i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  Domaći i strani turisti se pokušavaju u isti čas spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do nemogućnosti korištenja usluge. Internet mreža u busu nije najbolji, odnosno nerijetko šteka.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Kutina - Keln

  Usporedimo sada autobus s ovdje iznesenim vozilima. Put od Kutine do Kelna pokriven je različitim vozilima. Najučestalija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što benzin drži cijenu, a to apsolutno nije sami trošak. Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Ispočetka se automobil čini kao ponajbolje rješenje.

  Negativnost vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira. Dakle, niste si slobodni birati među velikim brojem polazaka, ali ste slobodni osigurati si nebrojene sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči sigurnost i udobnost prilikom vožnje. Bus jamči pristupačne cijene bilo jednosmjernih, bilo dvosmjernih karata.

  Već svi znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u neposrednoj blizini centra grada, nego definitivno moraju biti izgrađeni u njegovoj široj okolici. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja. Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Kutina - Keln

  Vozeći se autobusom prolazite cijeli niz predivnih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti jednolična i dosadna pa zato onda kada uđete u kakav grad promatrajte baš sve.

  Uživajte promatrajući ih i paralelno planirajući svoje sljedeće putovanje.

  O Kutini

  U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za grad najvažnije definitivno se konzultirajte s domaćinima, iliti pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči. U Kutini prvo prošećite i vidite centar.

  Središnjica grada, tj. glavni trg, poslastica je za one željne gradske vrve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom pomalo divljem ritmu.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite net. Ovo je područje bogato poviješću te je prava šteta ne uzeti si dovoljno vremena za njegovo upoznavanje.

  O Kelnu

  Bilo da želite posjetiti krasne komadiće prirode, bilo da želite svjedočiti draguljima povijesti i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Keln je za vas najbolja destinacija. Izgleda da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja svo zelenilo i svu ljepotu prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsku okolicu, i urbani, moderan, stil života.

  Za prave zaljubljenike kontinentalnih područja u RH tu su: Požega, Slavonski Brod, Vukovar i Zagreb. Želite li nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako želite detaljnije istražili Hrvatsku, prelažemo da razmislite o ovima: Umag, Rovinj, Novi Vinodolski, Zadar, Pag i Dubrovnik.