Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Koprivnica i Venice.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Koprivnica, HR Za: Venice, IT
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Koprivnica - Venecija

  Ovo putovanje je zasigurno mirno i udobno. Na ruti od Koprivnice do Venecije slijedi vožnja za koje prelazite ukupno 498 km.

  Novoizgrađene autoceste čine da se opustite i odmorite tijekom svog puta. Bitno je naglasiti da autobus na ruti Koprivnica - Venecija kreće skoro svaki novi dan.

  Tu liniju vozi samo prijevoznik Flixbus. Mnogo prijevoznika jamči i više nego dovoljan broj dnevnih autobusnih linija. Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje na navedenoj ruti u 21:25.

  Puno polazaka omogućava da si i strani i domaći putnici planiraju put u konkretno vrijeme tako da si prema tom planiraju svoj prijevoz do hotela, tj. apartmana. Naglasimo i da autobusna poduzeća na ovdje opisanoj ruti u danu uobičajeno prelaze put 2 puta sa polaskom u 21:25.

  U tijeku prelaska puta autobus zastane do 1 puta, a za tih pauzi možete prolistati novine, tj. pročitati u miru koju stranicu knjige koju ste ponijeli sa sobom. Okvirna cijena spomenutog putovanja je 625 HRK.

  U slučaju da želite na autobusni kolodvor znajte da ste tamo u prilici kontaktirati djelatnika u informacijskom uredu u vezi kakvih nedoumica, kao i za akcije, novosti i obavijesti. Svoj put autobusom uz Vollo možete organizirati iz svoje sobe.

  Lista prijevoznika Koprivnica - Venecija

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Koprivnica

  Kolodvor za buseve može, stignete li puno ranije od vremena polaska autobusa, ponuditi uistinu gomilu vlastitih sadržaja i usluga. Za konstantno pospane tu su fast food objekti u kojima na brzinu utažite glad pa produžite dalje do obližnjeg caffe bara.

  Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare. Brzinska napomena, izdvojite si kovanice za: parking, garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati npr. 3 HRK za kolodvorski toalet.

  Obratite pažnju na to da se vratite i budete na vrijeme na kolodvoru. Nije ni malo kul da svi ostali putnici i vozač iščekuju samo tebe.

  Putovanje Koprivnica - Venecija

  Uoči putovanja svakako se raspitajte ide li bus kojega birate manjim lokalnim cestama ili autocestom. Informacija o liniji mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati put.

  Naime, putovanje autocestom garantira vožnju koja je sigurnija, udobnija i brža za putnika. Ipak nerijetko vrijedi da je putovanje zabavnije putujemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici vidjeti kako žive stanovnici mjesta i gradova paralelno kojih prolazimo.

  Međugradskim cestama trebat će vam dulje te tim putem nerijetko i preko sat vremena budete u zaostatku. Nema sumnje da ćete autocestom putovati manje, budući da vam je idući njom potrebno cca 5 sati.

  Autobusni kolodvor Venecija

  Nakon što dođete na vaše odredište savjetujemo da svu svoju prtljagu privremeno odložite u garderobu, a ako je krcata, tj. da nema mjesta istražite postoji li neka druga garderoba. U Veneciji odite do obližnjeg kafića pa upijajte novi grad i njegove ljude dok ispijate svoj espresso, a onda dolazi vrijeme da krenete istraživati grad.

  Oprema autobusa na relaciji Koprivnica - Venecija

  Prije svega, istina je da se u busu nekad nađe i WC za putnike, no, ovo je prije iznimka nego pravilo i ne valja se na tu opciju oslanjati. Autobusi na liniji od Koprivnice do Venecije opremljeni su sa TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj laptop.

  I inozemni i domaći turisti se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge. WiFi mreža u busu često ne radi najbolje.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Koprivnica - Venecija

  Najučestalija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s ostalim oblicima transporta putnika. Put od Koprivnice do Venecije pokriven je mnogobrojnim vozilima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što litra goriva drži cijenu, a to zaista nije samostalni trošak. U prvi mah se automobil čini kao ponajbolje rješenje. Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu.

  Mana putovanja vlakom jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira. Dakle, niste si slobodni birati među brojnim polazaka, ali ste slobodni osigurati si mnogobrojne sate za put.

  Busni prijevoz jamči pristupačne cijene kako jednosmjernih tako i dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus jamči sigurnost i udobnost prilikom vožnje.

  Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak s aerodroma do smještaja. Svi već znaju da zrakoplovne piste nisu i ne mogu biti u gradskim centrima, no moraju biti izgrađeni u njegovoj široj okolici.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Koprivnica - Venecija

  Putujući autobusom prolazite veliki broj mirnih i poviješću bogatih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadnjikava radi svoje jednoličnosti pa zato onda kada uđete u kakav grad promatrajte baš sve.

  Iskoristite to vrijeme i uživajte promatrajući ih.

  O Koprivnici

  U ovom gradu ne zaboravite gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za turiste obavezne za obići svakako se konzultirajte s tamošnjim stanovnicima, iliti pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči. U Koprivnici prvo prošećite i vidite centar.

  Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne najvažnijih gradskih događanja. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom divljem i opuštenom ritmu.

  Interesiraju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne ukrasti si dovoljno vremena za njegovo razgledavanje i upoznavanje.

  O Veneciji

  Bilo da želite posjetiti krasne komadiće prirode, bilo da želite svjedočiti djelićima povijesti i diviti se tamošnjim građevinama Venecija je za vas najbolja destinacija. Izgleda da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja svo zelenilo i svu ljepotu prirode, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okružje grada, i suvremen tj. urbani životni stil.

  Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb. U slučaju da biste htjeli nastaviti putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez problema pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako biste radije detaljnije istražili Hrvatsku, razmislite o ovima: Opatija, Rijeka, Šibenik, Makarska i Dubrovnik.