Autobus - vozni red

20:25 08:35
Date: 27.05.2019.
20:25 08:35
12:10h 0
Učitavanje...
319.04 HRK
1
20:25 08:15
Date: 27.05.2019.
20:25 08:15
11:50h 0
Učitavanje...
319.04 HRK
1
20:25 13:35
Date: 27.05.2019.
20:25 13:35
17:10h 1
Učitavanje...
333.80 HRK
1

O putovanju

Iz: Koprivnica, HR Za: Stuttgart, DE
Udaljenost
Buses 3
Prosječno trajanje puta 13 h 21 min
Cijena karte od 319 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Koprivnica - Stuttgart

  Prelazeći relaciju od Koprivnice do Stuttgarta slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 860 km. Ovo putovanje je zasigurno mirno i sigurno.

  Sigurne i moderne prometnice čine da nemate razloga za brigu pa i da odrijemate za puta. Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Koprivnica - Stuttgart polazi praktički svakodnevno.

  Ovu relaciju vozi samo prijevoznik Flixbus. Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje između dva spomenuta grada u 21:25. Velika brojka autobusnih poduzeća garantira puno polazaka u danu.

  Puno polazaka omogućava da svi putnici, bilo domaći, bilo inozemni planiraju polazak u konkretno vrijeme ali i da prema tom planiraju svoj prijevoz do smještaja. Valja spomenuti i da autobusna poduzeća na ovdje opisanoj ruti u jednom danu uglavnom prometuju 2 puta sa polaskom u 21:25.

  U tijeku prelaska puta autobus napravi pauzu do 1 put, a za te pauze možete obaviti eventualno propušten telefonski poziv, odgovoriti na mail ili jednostavno malo predahnuti i razgibati noge. Prosječna, odnosno okvirna cijena dotična putovanja je 335 HRK.

  Svoj put autobusom uz Vollo možete planirati iz svoga doma. Za slučaj da morate na središnji autobusni kolodvor podsjećamo da ste na njemu u prilici ući u kontakt i upitati osobu zaposlenu na šalteru za informacije u vezi bilo kakvih nejasnoća, kao i za akcije, novosti i obavijesti.

  Lista prijevoznika Koprivnica - Stuttgart

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Koprivnica

  Glavni autobusni kolodvor može, stignete li puno ranije od vremena kada vam bus kreće, ponuditi puno dodatnih sadržaja i usluga. Za one umorne tu su fast food objekti u kojima na brzinu utažite glad pa produžite dalje do obližnjeg caffe bara.

  Od ostalih kolodvorskih usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare. Samo kratka napomena, provjerite imate li kovanice za: garderobu, toalet te eventualno parking, odnosno nemojte sa 100 kn plaćati npr. 3 HRK za WC na kolodvoru.

  Prilično je nezgodno da vozač i ostali putnici nervozno iščekuju tebe. Vodite računa o tome da budete u pravo vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Koprivnica - Stuttgart

  Prije nego krenete na put definitivno provjerite ide li autobus za kojega kupujete kartu autocestom. Informacija o ruti mogla bi vam olakšati put.

  Ipak obično vrijedi da je putovanje zabavnije i manje jednolično idemo li lokalnim cestama, jer na taj način smo u prilici vidjeti kako ti gradovi i mjesta dišu. Naime, putovanje autocestom jamči vožnju koja je brža i sigurnija za putnika.

  Cestama koje su lokalne trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te tim putem nerijetko čak preko sat vremena budete u zaostatku. U redu, istina je da ćete autocestom doputovati brže, budući da vam njom treba prosječno 8 sati.

  Autobusni kolodvor Stuttgart

  Po dolasku na vaše odredište savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a u slučaju da je puna i da više nemaju mjesta raspitajte se postoji li neka druga garderoba u blizini kolodvora. U Stuttgartu prošetajte do obližnjeg birca pa odahnite i popijte kavicu, a onda dolazi vrijeme da vaša avantura u novom gradu počne.

  Oprema autobusa na relaciji Koprivnica - Stuttgart

  Autobusi na liniji od Koprivnice do Stuttgarta opremljeni su sa TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u mogućnosti priključiti svoj laptop. Prije svega, istina je da se u autobusu katkad nađe i WC za putnike, no, ovo je rijetkost i ne valja se na tu opciju oslanjati.

  Internet mreža u busu često prilično šteka. Turisti se pokušavaju automatski spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do praktički neupotrebljivosti ove usluge.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Koprivnica - Stuttgart

  Usporedimo sada autobus s drugim istaknutim s drugim iznesenim oblicima prijevoza. Najčešća prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Koprivnice do Stuttgarta pokriven je brojnim vozilima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što benzin drži cijenu, a to definitivno nije jedini trošak. Ispočetka se automobil doima kao generalno najbolje rješenje. Govoreći o automobilu imajmo na umu cestarinu.

  Dakle, niste si slobodni birati među hrpom polazaka, ali ste u situaciji izdvojiti si sate i sate za put. Mana putovanja vlakom jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira.

  Autobus jamči povoljne cijene bilo jednosmjernih, bilo dvosmjernih karata. Nema sumnje, autobus jamči udobnost, visoku kvalitetu i sigurnost vožnje.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili. Avionom je putovanje uvjerljivo kraće, ali i skuplje. Već svi znaju da zračne luke nisu i ne mogu biti u blizini gradskog središta, nego moraju biti Ipozicionirani u njegovoj oklici.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Koprivnica - Stuttgart

  Vožnja autocestom zna biti jednolična i dosadna pa zato onda kada uđete u kakav grad promatrajte baš sve. Putujući autobusom prolazite ogroman broj predivnih gradova i mjesta.

  Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Koprivnici

  U Koprivnici prvo razgledajte i tako upoznajte centar. U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni po kojima je grad ponajviše poznat svakako se konzultirajte s tamošnjim stanovnicima, odnosno pitajte u kojem je dijelu grada smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom pomalo divljem ritmu. Najvažniji gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve.

  Preferirate li obići sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet. Ovo je područje bogato poviješću te je prava šteta ne dati si dovoljno vremena za njegovo obilaženje.

  O Stuttgartu

  Vjerojatno ste birali ovaj grad jer na odličan način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okružje grada, i urbani životni stil. Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti povijesnim ljepotama i diviti se tamošnjim građevinama Stuttgart je vaša destinacija.

  Za totalne fanove kontinentalnih područja u RH tu su: Delnice, Osijek, Samobor, Varaždin i Zagreb. Za slučaj da biste htjeli nastaviti svoj put u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez imalo frke pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako biste radije detaljnije istražili Hrvatsku, tu su: Rovinj, Crikvenica, Zadar, Šibenik i Split.