Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Koprivnica i Köln.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Koprivnica, HR Za: Köln, DE
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Koprivnica - Keln

  Ovo putovanje je garantirano mirno i sigurno. Na liniji od Koprivnice do Kelna slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 1.103 km.

  Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Koprivnica - Keln putuje gotovo svaki dan. Nove i sigurne prometnice čine da budete opušteni i da se odmorite za putovanja.

  Ovu rutu vozi samo prijevoznik Flixbus. Busevi prvi put u danu kreću na svoje putovanje od jednog do drugog mjesta u 21:25. Velika brojka autobusnih tvrtki garantira znatan broj ruta.

  Istaknimo i da prijevoznici na dotičnoj ruti u danu uobičajeno prelaze put 2 puta sa polaskom u 21:25. Puno polazaka omogućava da si i strani i domaći putnici planiraju polazak u točno određeno vrijeme te da prema tom planiraju svoj prijevoz do apartamana.

  Za vrijeme putovanja autobus napravi pauzu do 1 puta, a za te pauze možete popiti brzinsku kavicu iz aparata i porazgovarati sa suputnikom. Okvirna cijena spomenutog putovanja je 479 HRK.

  Svoj put busom uz Vollo možete realizirati iz praktički svog kreveta. U slučaju da inzistirate na busni kolodvor imajte na umu da ste ondje u prilici kontaktirati djelatnika na šalteru za informacije u vezi kakvih nedoumica, kao i za obavijesti, novosti, akcije i novi vozni red.

  Lista prijevoznika Koprivnica - Keln

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Koprivnica

  Kolodvor za autobuse može, pristignete li puno ranije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi zaista velik broj dodatnih sadržaja i usluga. Za one koji se nisu naspavali tu su mnogobrojni kafići idealni za kratki espresso.

  Od ostalih usluga i sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate, mjenjačnice i trgovine mješovitom robom. Samo mala napomena, pripremite si sitan novac za: garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati npr. 3 HRK za WC na kolodvoru.

  Prilično je nezgodno da autobus i hrpa putnika nestrpljivo čekaju samo tebe. Vodite računa o tome da budete u pravo vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Koprivnica - Keln

  Informacija o ruti mogla bi vam olakšati vožnju. Prije putovanja bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li autobus za kojega kupujete kartu autocestom.

  Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje interesantnije putujemo li lokalnim cestama, jer tim putem smo u prilici vidjeti kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem. Naime, putovanje autocestom garantira vožnju koja je sigurnija, udobnija i brža za putnika.

  Starijim cestama trebat će vam više vremena te tim putem nerijetko i preko sat vremena budete u zaostatku. Istina je da ćete autocestom stići prije, budući da vam njom treba prosječno 10 sati.

  Autobusni kolodvor Keln

  U Kelnu krenite do obližnjeg bara pa se zasjednite i popijte u miru svoju kavu, a onda dolazi vrijeme da se smjestite u sobi i potom odete u obilazak. Po pristizanju na autobusni kolodvor savjetujemo da svu svoju prtljagu privremeno odložite u garderobu, a ako je krcata i da nedostaje mjesta istražite postoji li neka druga garderoba.

  Oprema autobusa na relaciji Koprivnica - Keln

  Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i toalet, no, ovo je iznimika i ne valja se na tu opciju oslanjati. Autobusi na relaciji od Koprivnice do Kelna opremljeni su sa klimom, TV-om i WiFi internetom, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati priliku priključiti svoj smartphone.

  Turisti se pokušavaju automatski spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do nemogućnosti korištenja usluge. Internet u busu nerijetko ne radi kako treba.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Koprivnica - Keln

  Najznačajnija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Koprivnice do Kelna pokriven je mnogobrojnim vozilima. Usporedimo sada autobus s ostalim oblicima transporta putnika.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to zaista nije jedini trošak. Govoreći o automobilu uzmimo u obzir cestarinu. Isprva se automobil čini kao idealno rješenje.

  Dakle, nemate mogućnost birati među brojnim polazaka, ali ste slobodni izdvojiti si sate i sate za put. Nedostatak vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne.

  Autobus jamči svima pristupačne cijene svih karata. Nema sumnje, autobus jamči sigurnost i udobnost prilikom vožnje.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do grada s aerodroma. Svima je jasno i znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u gradskim centrima, no moraju biti Ipozicionirani izvan njega. Avionom je putovanje kraće je i skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Koprivnica - Keln

  Vožnja autocestom zna biti dosadna i jednolična pa zato nakon što uđete u kakav grad promatrajte baš sve. Putujući autobusom prolazite ogroman broj predivnih gradova i mjesta.

  Iskoristite priliku i promatrajte ih.

  O Koprivnici

  U Koprivnici prvo razgledajte i tako upoznajte centar. U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni koje su za turiste obavezne za obići svakako se konzultirajte s starosjediocima i gradskim znancima, iliti pitajte gdje je smještena kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu. Središnjica grada, tj. glavni trg, poslastica je za one željne gradske vrve.

  Preferirate li obići sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite net. Ovo je mjesto bogato poviješću te je prava šteta ne ukrasti si dovoljno vremena za njegovo obilaženje.

  O Kelnu

  Vjerujemo da ste birali ovaj grad jer na najbolji način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i suvremen, odnosno moderan ovdašnji životni stil. Bilo da želite posjetiti prekrasne prirodne oaze, bilo da želite svjedočiti djelićima povijesti i diviti se tamošnjim građevinama Keln je vaša destinacija.

  Za ljubitelje kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb. Za slučaj da biste htjeli nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete gotovo instant pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako vam je pak želja detaljnije istražili Hrvatsku, tu su: Umag, Rijeka, Zadar, Split i Dubrovnik.