Autobus - vozni red

20:25 13:25
Date: 26.11.2019.
20:25 13:25
17:00h 1
Učitavanje...
379.20 HRK
1

O putovanju

Iz: Koprivnica, HR Za: Frankfurt, DE
Udaljenost
Buses 1
Prosječno trajanje puta 17 h 0 min
Cijena karte od 379.2 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Koprivnica - Frankfurt

  Putujući linijom od Koprivnice do Frankfurta slijedi vožnja koja je duga ukupno 922 km. Ovo putovanje je jamčano udobno, ali i sigurno.

  Valja naglasiti da autobus na ruti Koprivnica - Frankfurt ide na put gotovo iz dana u dan. Sigurne i moderne ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da budete opušteni i da se odmorite za putovanja.

  Prvi busevi u danu polaze na svoje putovanje od jednog do drugog mjesta u 21:25. Tu liniju vozi samo prijevoznik Flixbus. Velika brojka prijevoznika garantira mnogo autobusnih polazaka u danu.

  Spomenimo i da poduzeća za buseve na opisanoj relaciji tijekom dana uglavnom prelaze put 2 puta sa polaskom u 21:25. Puno polazaka omogućava da si svaki putnik planiraju dolazak na odredište u točno određeno vrijeme pa da si prema tom planiraju svoj prijevoz do hotela.

  Dok putuje autobus zastane do 1 puta, a tijekom dotičnih stajanja možete prolistati novine, tj. pročitati u miru koju stranicu knjige koju ste ponijeli sa sobom. Prosječna cijena toga putovanja je 409 HRK.

  Ukoliko inzistirate na glavni autobusni kolodvor imajte na umu da ste ovdje u prilici upitati djelatnika u informacijskom uredu u vezi kakvih specifičnih pitanja, kao i za novosti, akcije, obavijesti i novi vozni red. Svoj put autobusom uz Vollo možete planirati iz svoje fotelje.

  Lista prijevoznika Koprivnica - Frankfurt

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Koprivnica

  Za one i prije kretanja iscrpljene tu su lokalni, ili bolje reći kolodvorski caffe barovi u kojima možete naručiti brzinsku kavu. Autobusni kolodvor može, nađete li se tamo puno prije od vremena kretanja vašeg autobusa, ponuditi raznovrsnost i brojnost kolodvorskih sadržaja i usluga.

  Brzinska napomena, usitnite si novac za: garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 100-200 HRK plaćati npr. 3 HRK za WC na kolodvoru. Od ostalih kolodvorskih usluga na kolodvoru po potrebi potražite: bankomate i mjenjačnicu, trgovine mješovitom robom i pekare.

  Pripazite da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru. Nema nekog smisla da vozač i svi putnici nestrpljivo čekaju samo tebe.

  Putovanje Koprivnica - Frankfurt

  Prije nego krenete na put bez ikakva suzdržavanja pitajte ide li vaš bus autocestom ili manjim prometnicama. Informacija o liniji mogla bi vam olakšati putovanje.

  Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je ne samo sigurnija, nego i brža i udobnija za putnika. Ipak uglavnom vrijedi da je putovanje zabavnije idemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici vidjeti kako izgledaju mjesta kojima prolazimo vozeći se busem.

  Istina je da ćete autocestom stići prije, budući da vam njom treba u prosjeku 9 sati. Lokalnim cestama trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te često tim putem i više od jednog sata budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Frankfurt

  Po pristizanju na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da stavite svoju prtljagu u garderobu, a ako je skroz popunjena pitajte, tj. saznajte postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti. U Frankfurtu prošetajte do obližnjeg kafića pa ispijajući svoj espresso guštajte u za vas svježem okruženju, a onda dolazi vrijeme da vaša avantura u novom gradu počne.

  Oprema autobusa na relaciji Koprivnica - Frankfurt

  Autobusi na liniji od Koprivnice do Frankfurta opremljeni su sa klima uređajem i TV-om, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete biti u prilici priključiti svoj laptop. Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i minijaturni toalet za putnike, no, ovo je izuzeće i ne valja se na tu mogućnost oslanjati.

  WiFi signal u busu često prilično šteka. Domaći i strani putnici se pokušavaju instant spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do njena pucanja i nemogućnosti korištenja net-a.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Koprivnica - Frankfurt

  Najučestalija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Usporedimo sada autobus s ostalim prijevoznim sredstvima. Put od Koprivnice do Frankfurta pokriven je raznim vozilima.

  Govoreći o automobilu ne zaboravimo cestarinu. Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to apsolutno nije sami trošak. U prvi mah se automobil doima kao generalno najbolje rješenje.

  Nedostatak vlaka jest ta da se sati na putu množe, dok se broj polazaka reducira. Dakle, manjka opcija, tj. ne možete birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste slobodni raščistiti si mnogobrojne sate za put.

  Nema sumnje, autobus jamči udobnost i sigurnost vožnje. Prijevoz busom jamči daleko pristupačne cijene svih karata.

  Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili. Koliko je putovanje avionom kraće, toliko je skuplje. Već svi znaju da avionske piste nisu i ne mogu biti u neposrednoj blizini centra grada, nego moraju biti smješteni izvan njega.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Koprivnica - Frankfurt

  Vozeći se autobusom prolazite cijeli niz zanimljivih mjesta i gradova. Vožnja autocestom zna biti naporna zbog jednoličnosti pa zato po ulasku u kakav grad upijajte, odnosno promatrajte baš sve.

  Iskoristite priliku i uživajte promatrajući ih.

  O Koprivnici

  U Koprivnici prvo razgledajte centar. U ovom gradu ne zaboravite gradske znamenitosti, a ako niste sigurni po kojima je grad ponajviše poznat definitivno se konzultirajte s s ondašnjim ljudima, tj. pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija gdje se mogu dobiti vodiči.

  Centralni gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve. Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najživljem ritmu.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne odvojiti si dovoljno vremena za njegovo obilaženje.

  O Frankfurtu

  Bit će da ste birali ovaj grad jer na odličan način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolicu, i moderan životni stil. Bilo da želite posjetiti skrivena prirodna blaga, bilo da želite svjedočiti glavnim povijesnim vrednotama i diviti se impresivnim građevinskim postignućima Frankfurt je za vas najbolje odredište.

  Za slučaj da biste htjeli nastaviti svoje putovanje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete za koji trenutak pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako bi rađe detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Umag, Rovinj, Novi Vinodolski, Zadar, Pag i Dubrovnik. Za prave zaljubljenike kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Samobor, Varaždin, Vukovar i Zagreb.