Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Koprivnica i Bonn.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Koprivnica, HR Za: Bonn, DE
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Koprivnica - Bon

  Na liniji od Koprivnice do Bona slijedi vožnja koja iziskuje prelazak ukupno 1.089 km. Ovo putovanje je jamčano sigurno i udobno.

  Nove ceste čine da budete opušteni i da se odmorite za putovanja. Važno je naglasiti da autobus na ruti Koprivnica - Bon prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta skoro svakodnevno.

  Veliki broj tvrtki za prijevoz putnika autobusom jamči mnogo linija na ruti između kojih onda možete birati. Prvi busevi u danu polaze na svoje putovanje na opisanoj relaciji u 21:25. Tu liniju vozi samo prijevoznik Flixbus.

  Istaknimo i da poduzeća za buseve na ovoj liniji u 24 sata uobičajeno prometuju 1 put sa polaskom u 21:25. Puno polazaka omogućava da domaći i inozemni putnici planiraju dolazak u grad u određeni sat te da prema tom dogovore svoj prijevoz do sobe.

  U tijeku prelaska puta autobus napravi pauzu do 1 puta, a u tim pauzama možete kupiti kakvu sitnicu poput suvenira za prijatelje, čipsa, čokolade i sl.. Prosječna, odnosno okvirna cijena tog puta je 461 HRK.

  Svoj put busom uz Vollo možete organizirati iz vlastita doma. Ako inzistirate na busni kolodvor sjetite se da ste tamo u prilici kontaktirati djelatnika u informacijskom uredu u vezi bilo kakvih eventualnih nejasnoća, kao i za akcije, novosti i obavijesti.

  Lista prijevoznika Koprivnica - Bon

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Flixbus.

  Autobusni kolodvor Koprivnica

  Za one i prije kretanja iscrpljene tu su mnogobrojni kafići idealni za kratki espresso. Autobusni kolodvor može, stignete li ranije od vremena polaska busa, ponuditi brojnost svojih sadržaja i usluga.

  Jednostavna napomena, osigurajte si kovanice za: WC i garderobu, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati kojih 3 HRK za toalet. Od ostalih sadržaja na kolodvoru po potrebi potražite: parking, bankomate, mjenjačnicu, pekarnicu i trgovinu mješovitom robom.

  Prilično je nezgodno da svi ostali putnici i vozač nervozno iščekuju tebe. Pripazite da na vrijeme budete i čekate na kolodvoru.

  Putovanje Koprivnica - Bon

  Informacija o liniji mogla bi vam poboljšati vrijeme provedeno na putu. Prije nego krenete na put potrudite se saznati, odnosno pitajte ide li bus kojega birate manjim lokalnim cestama ili autocestom.

  Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je sigurnija i udobnija za putnika. Ipak nerijetko vrijedi da je putovanje značajno zanimljivije i zabavnije idemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici razgledavati kako ti gradovi i mjesta dišu.

  Cestama koje su lokalne trebat će vam duže te nekada tim putem i više od sat vremena budete u zaostatku. U redu, istina je da ćete autocestom stići prije, budući da vam je idući njom potrebno oko 10 sati.

  Autobusni kolodvor Bon

  Po pristizanju na autobusni kolodvor svojeg odredišta savjetujemo da svu svoju prtljagu privremeno odložite u garderobu, a u slučaju da je skroz popunjena pitajte postoji li neka druga garderoba. U Bonu odite do obližnjeg bara pa upijajte novi grad i njegove ljude dok ispijate svoj espresso, a onda dolazi vrijeme da obiđete smještaj, smjestite se i započnete svoju avanturu.

  Oprema autobusa na relaciji Koprivnica - Bon

  Prije svega, istina je da se nekad u autobusu nađe i WC, no, ovo je prije iznimka nego pravilo i ne valja se na tu opciju oslanjati. Autobusi na relaciji od Koprivnice do Bona opremljeni su sa klima uređajem i TV-om, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete biti u prilici priključiti svoj smartphone.

  Internet u busu često ne radi najbolje. I inozemni i domaći turisti se pokušavaju u isti čas spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do nemogućnosti korištenja usluge.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Koprivnica - Bon

  Usporedimo sada autobus s ostalim sredstvima za prijevoz. Najbolja prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Koprivnice do Bona pokriven je raznovrsnim vozilima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što benzin drži cijenu, a to apsolutno nije izolirani trošak. Govoreći o automobilu pridružimo računici cestarinu. Ispočetka se automobil čini kao savršeno rješenje.

  Dakle, niste u prilici birati među praktički zavidnim brojem svakodnevnih polazaka, ali ste slobodni raščistiti si duge sate za put. Manjkavost vlaka, odnosno željeznica jest ta da je broj linija osjetno manji, a putovanje osjetno dulje.

  Nema sumnje, autobus jamči iskustvo vozača, dobru opremljenost busa i sigurnost vožnje. Busni prijevoz jamči povoljne cijene kako jednosmjernih tako i dvosmjernih karata.

  Jasno je i već svi znaju da zrakoplovne piste nisu i ne mogu biti u gradskim središtima, nego moraju biti izgrađeni izvan njega. Računajte, također, vrijeme i novac potreban da bi uopće došli do aerodroma, a kasnije i s aerodroma do grada u koji ste se uputili. Avionom je putovanje kraće je i skuplje.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Koprivnica - Bon

  Krenuvši na put autobusom prolazite ogroman broj divnih mjesta i gradova. Vožnja autocestom zna biti jednolična i dosadna pa zato nakon što dođete u kakav grad promatrajte baš sve.

  Iskoristite priliku i uživajte promatrajući ih.

  O Koprivnici

  U Koprivnici prvo razgledajte centar. U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni po kojima je grad ponajviše poznat svakako se konzultirajte s starosjediocima i gradskim znancima, ili pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija u kojoj se mogu dobiti vodiči.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom najužurbanijem ritmu. Glavni gradski trg poslastica je za one željne neprestane gradske vreve.

  Volite li sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite web stranice tog sadržaja. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne dati si dovoljno vremena za njegovo obilaženje.

  O Bonu

  Najvjerojatnije ste birali ovaj grad jer na divan način spaja ponajljepše prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz gradsko okružje, i suvremen, odnosno moderan životni stil. Bilo da želite posjetiti divne oaze prirode, bilo da želite svjedočiti povijesnim ljepotama i diviti se velebnim građevinama Bon je vaše odredište.

  Ako biste htjeli nastaviti putovati dalje u druge europske destinacije sigurni smo da ćete bez problema pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako želite detaljnije istražili Hrvatsku, razmotrite: Rovinj, Crikvenica, Zadar, Šibenik i Split. Za one koji ne ljube toliko plaže i Sunce, već su ljubitelji kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb.