Autobus - vozni red

🏢 🚧 🏢

We are doing everything we can to connect Dubrovnik i Herceg-Novi.
Leave us your mail, so we can contact you when we connect it.

O putovanju

Iz: Dubrovnik, HR Za: Herceg-Novi, ME
Udaljenost
Buses 0
Prosječno trajanje puta 0 h 0 min
Cijena karte od 0 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Dubrovnik - Herceg-Novi

  Putujući linijom od Dubrovnika do Herceg-Novog slijedi vožnja tijekom koje prolazite ukupno 48,3 km. Ovo putovanje je zasigurno sigurno i udobno.

  Vrijedi naglasiti da autobus na ruti Dubrovnik - Herceg-Novi prelazi tu udaljenost i vodi vas do odredišta praktički svakoga dana. Moderne ceste, odnosno u glavnini autoceste čine da ne brinete, odnosno da se opustite.

  Ovu rutu vozi samo prijevoznik CROATIA BUS d.o.o. Prvi autobusi u danu počinju svoje putovanje od jednog do drugog mjesta u 07:00. Značajan broj autobusnih prijevoznika nudi mnogo autobusnih polazaka u danu.

  Puno polazaka daje priliku da svi putnici, bilo domaći, bilo inozemni planiraju polazak u određeni sat te da prema tom planiraju svoj prijevoz do hotela. Naglasimo i da autobusni prijevoznici na ovoj liniji u okviru jednog dana u glavnini prelaze put 4 puta i to od 07:00 do 17:30.

  Okvirna, odnosno prosječna cijena spomenutog puta je 105 HRK. Kod putovanja autobus napravi stajanje do 2 puta, a za tih pauzi možete prolistati novine, tj. pročitati u miru koju stranicu knjige koju ste ponijeli sa sobom.

  Svoj put autobusom uz Vollo možete isplanirati iz vlastita doma. Ako trebate na središnji autobusni kolodvor znajte da ste tamo u prilici kontaktirati djelatnika u informacijskom uredu u vezi bilo kakvih nejasnoća, kao i za akcije, novosti i obavijesti.

  Lista prijevoznika Dubrovnik - Herceg-Novi

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je CROATIA BUS d.o.o.

  Autobusni kolodvor Dubrovnik

  Kolodvor za autobuse može, pristignete li ranije od vremena polaska autobusa, ponuditi uistinu gomilu svojih sadržaja i usluga. Za konstantno pospane tu su lokalni, ili bolje reći kolodvorski caffe barovi u kojima možete naručiti brzinsku kavu.

  Sitna napomena, usitnite si novac za: garderobu i toalet, odnosno nemojte sa 200 HRK plaćati cca 3 HRK za uslugu toaleta. Od ostalih kolodvorskih usluga na kolodvoru po potrebi potražite: parking, bankomate, mjenjačnicu, pekarnicu i trgovinu mješovitom robom.

  Nije ni malo kul da vozač i ostali putnici čekaju samo tebe. Osigurajte da budete u pravo vrijeme na kolodvoru.

  Putovanje Dubrovnik - Herceg-Novi

  Informacija o liniji mogla bi vam uljepšati, odnosno olakšati putovanje. Uoči puta potrudite se saznati, odnosno pitajte ide li taj autobus kojega pikirate autocestom ili tamošnjom lokalnom cestom.

  Naime, putovanje autocestom osigurava vožnju koja je sigurnija i udobnija za putnika. Ipak najčešće vrijedi da je putovanje zanimljivije krenemo li lokalnim cestama, jer tako smo u prilici razgledavati kako izgledaju mjesta paralelno kojih prolazimo i kako tamošnji stanovnici provode svoje dane.

  Bez ikakve sumnje ćete autocestom doputovati prije, budući da vam je idući njom potrebno otprilike 54 minuta. Međugradskim cestama trebat će vam duže da stignete kamo ste naumili te tim putem nerijetko i preko sat vremena budete u zaostatku.

  Autobusni kolodvor Herceg-Novi

  U Herceg-Novom odite do obližnjeg bara pa odahnite i popijte kavicu, a onda dolazi vrijeme da se bacite u nepoznato i počnete s istraživanjem. Po dolasku na vaš autobusni kolodvor savjetujemo da prvo odložite svoje stvari u garderobu, a ukoliko je krcata, tj. da nema mjesta raspitajte se postoji li oko kolodvora druga garderoba kojom bi se mogli poslužiti.

  Oprema autobusa na relaciji Dubrovnik - Herceg-Novi

  Prije svega, istina je da se ponekad u busu nađe i WC za putnike, no, ovo je prije iznimka nego pravilo i ne valja se na tu opciju oslanjati. Autobusi na relaciji od Dubrovnika do Herceg-Novog opremljeni su sa klimom i WiFi-jem, a neki imaju čak šoko utočnice pa ćete biti u mogućnosti priključiti svoj laptop.

  I inozemni i domaći turisti se pokušavaju automatski spojiti na internet pa zbog slabe veze dolazi do prekida signala i generalne nemogućnosti uživanja u surfanju. WiFi signal u busu nerijetko ne radi kako treba.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Dubrovnik - Herceg-Novi

  Najprimjerenija prijevozna sredstva na liniju su ova: automobil, autobus, vlak i avion. Put od Dubrovnika do Herceg-Novog pokriven je brojnim vozilima. Usporedimo sada autobus s drugim istaknutim vozilima.

  Za primjer, nedostatak automobila je taj što automobilsko gorivo drži cijenu, a to apsolutno nije izolirani trošak. Govoreći o automobilu imajmo na umu cestarinu. U prvi mah se automobil doima kao idealno rješenje.

  Očita negativnost vlaka jest ta da na putu provedete sate i sate, a linije između kojih možete birati prilično su oskudne. Dakle, nemate mogućnost birati među više svakodnevnih polazaka, ali ste u prilici osloboditi si duge sate za put.

  Prijevoz autobusom jamči široko povoljne cijene svih karata. Nema sumnje, autobus jamči visoku kvalitetu, udobnost, iskustvo vozača i sigurnost vožnje.

  Avionom je putovanje uvjerljivo kraće, ali i skuplje. Računajte, također, vrijeme i novac potreban za dolazak do aerodroma te s njega do smještaja. Svima je jasno i znaju da aerodromi nisu i ne mogu biti u gradskim centrima, no moraju biti izgrađeni u njegovoj široj okolici.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Dubrovnik - Herceg-Novi

  Vozeći se autobusom prolazite veliki broj predivnih gradova i mjesta. Vožnja autocestom zna biti dosadna i jednolična pa zato nakon što uđete u kakav grad upijajte baš sve.

  Putujući od Dubrovnika do Herceg-Novi proći ćete: Kotor, Tivat, i Budva. Uživajte promatrajući ih i paralelno planirajući svoje sljedeće putovanje.

  O Dubrovniku

  U ovom gradu proučite i gradske znamenitosti, a ako niste sigurni po kojima je grad ponajviše poznat bez zadrške se konzultirajte s domaćinima, tj. pitajte gdje se nalazi kakva turistička agencija a u okviru se koje mogu dobiti vodiči. U Dubrovniku prvo posjetite i obiđete centar.

  Na trgu ćete vidjeti grad u njegovom pomalo divljem ritmu. Centralni gradski trg poslastica je za one željne najvažnijih gradskih događanja.

  Zanimaju li vas sakralne gradnje pratite gradske putokaze, odnosno pitajte mještane ili pretražite internet. Ovo mjesto obiluje poviješću te je prava šteta ne ukrasti si dovoljno vremena za njegovo obilaženje.

  O Herceg-Novom

  Bilo da želite posjetiti skrivene prirodne ljepote, bilo da želite svjedočiti povijesnim ljepotama i diviti se impresivnim građevinama Herceg-Novi je za vas najbolje odredište. Vjerujemo da ste birali ovaj grad jer na divan način spaja što skrivene, što oku očite prirodne ljepote, ne samo kroz svoje parkove nego i kroz okolno područje, i urbani životni stil.

  Ako bi željeli nastaviti putovati u druge europske destinacije sigurni smo da ćete praktički odmah pronaći svoju destinaciju na Vollo.hr, a ako biste radije detaljnije istražili Hrvatsku, imate ove: Opatija, Rijeka, Šibenik, Makarska i Dubrovnik. Za ljubitelje kontinentalnih područja u RH tu su: Osijek, Požega, Vukovar i Zagreb.