Autobus - vozni red

16:30 17:28
Date: 18.06.2019.
16:30 17:28
0:58h 0
Učitavanje...
45 HRK
1

O putovanju

Iz: Bol, HR Za: Supetar, HR
Udaljenost
Buses 1
Prosječno trajanje puta 0 h 58 min
Cijena karte od 43.7 HRK

Bus prijevoznici na ovoj liniji

  Bol - Supetar

  Na liniji ćete provesti samo par sati, a pri tom 36,5 km asfalta ostavljate do vraćanja. Vozeći se iz Bola do Supetra čeka vas sigurna vožnja autobusom. Između ova dva grada autobusna redovna linija polazi svakodnevno po 1 put.

  Autobusni polasci već od 16:30 osiguravaju nam da stanemo, odnosno stignemo na autobusni kolodvor u određeno vrijeme. Putovanje traje oko 43 minuta, a to vrijeme slušajte glazbu, ili rješavajte križaljku.

  Brojnost poduzeća za prijevoz trenutačno garantira i masu linija za autobuse te ste u prilici dogovoriti svoj dolazak u Supetar onda kada vam to najviše paše. Od brojnih poduzeća koja prelaze ovu liniju prvi u danu je prijevoznik Autotrans d.o.o..

  Period vožnje i količina stajanja ovise o prijevozničkoj tvrtki i odabiru puta, a najčešće se kombiniraju nove i stare ceste kako bi poduzeća omogućila turistima odličnu vožnju. Tijekom vožnje prijevoznik staje u prosjeku 1 put, a ta stajanja iskoristite da bi pojeli sendvič, ali i kako bi obavili toalet.

  Kartu za jedan smjer po najpovoljnijoj cijeni na tržište stavlja poduzeće Autotrans d.o.o. koja je i jedina na ovoj relaciji i to po cijeni od 40 HRK.

  Imajte na umu da se popusti u glavnini odobravaju na neke kategorije, kao na primjer one za: djecu, studente i umirovljenike. Busni kolodvor Bol nudi svojim domaćinima i gostima da saznaju novi vozni red, zato ovdje izuzimamo tek da autobusni prijevoznici na liniji idu od 16:30 do 16:30. Za nove informacije i usluge, točne obavijesti, novosti i cijene karata tražite zaposlenika zaduženog za informacije.

  Lista prijevoznika Bol - Supetar

  Jedini prijevoznik koji vozi ovu liniju je Autotrans d.o.o..

  Autobusni kolodvor Bol

  Dođete li ranije na autobusni kolodvor Bol, ne ulazite odmah u prvi bar. Kad stignete do zgrade kolodvora hodajte koju ulicu dalje kako bi osjetili grad i njegove domaćine još ovo malo vremena što imate.

  Kad smo već kod autobusnog kolodvora ne bi bilo loše osigurati si i koju kunu više za potrebe odlaska u WC, jer nije najpristojnije sa novčanicom od 200 HRK plaćati toalet max. 3 kn. Prije svega, ostavite svoje stvari u garderobi, a za što je, pogađate, potrebno pripremiti si kovanice.

  Poslije, tj. kad se riješite tereta, a ukoliko vam se ne pije kava potražite si kakav fast food i ondje predahnite do busa. Naime, u okolici kolodvora nalazi se ogroman broj raznovrsnih usluga. Zaista, svašta oko kolodvora ima, od birceva do bankomata.

  Putovanje Bol - Supetar

  Veliki broj autobusa u Supetar ulazi za oko 43 minuta. Imate li priliku birajte prijevozničko poduzeće po tome ide li autocestom i to iz razloga što je put njom lagodniji i sigurniji te ćete na taj način brže stići.

  Vrijeme provedeno na putu ovisi o tipu prometnice kojom se vozite, ali sasvim očito i o usputnim stajalištima. Zaustavi li se autobus na stanici za benzin ovo najčešće iziskuje od 10 do 15 minuta, točnije za toliko produžuje vaš dolazak u Supetar.

  No, tijekom stajanja barem imate ni premalo ni previše vremena da razgibate udove i odgovorite na poziv. Upućujemo na to da su cijene grickalica i suvenira nesumnjivo skuplje na ovim stajalištima u odnosu na obične gradske dućane pa sumnjamo da ćete u veliku kupnju.

  Autobusni kolodvor Supetar

  Po dolasku na kolodvor stavite torbe u garderobu i slobodni razgledajte grad, ili mjesto u koje ste pristigli pa pri tom svakako obiđite i kulturno-povijesne znamenitosti te najvažniji trg u Supetru. Glavni autobusni kolodvor svojim posjetiteljima pruža mogućnost da odahnu u jednome od obližnjih caffe barova i usput si uzmu kakav fini zalogaj.

  Zaustavite stanare grada i educirajte se te saznajte o mogućnostima pronalaska zanimljivih sadržaja. Kakogod, po pronalasku sobe vratite si prtljagu iz garderobe i krenite putem apartmana, a kada se smjestite možete sve što zaželite i to na koji god način želite, primjerice, nakratko sjesti pa obići centar, odnosno prošetati pa sjesti da odmorite.

  Oprema autobusa na relaciji Bol - Supetar

  Tvrtke za prijevoz autobusom teže međunarodnim standardima za opremanja autobusa pa kvalitetna oprema ne iznenađuje. Autobusi koji voze od Bola do Supetra opremljeni su sa klima uređajem i TV-om, a neki imaju čak utičnice za napajanje pa ćete imati odličnu priliku priključiti svoj smartphone.

  Neki autobusi imaju i WC, svejedno, ovo je češće iznimka nego pravilo pa se ne pouzdajte znatnije na tu mogućnost. WiFi net u busu je nešto na što se nije pametno pretjerano oslanjati, jer je nerijetko signal zagušen zbog mase ljudi u vašem busu.

  Zašto je autobus najbolji odabir na liniji Bol - Supetar

  Relacija Bol - Supetar pokrivena je svakakvim vozilima, pa u ovisnosti o tome slijedi usporedba busa s ostalim prijevoznim sredstvima. Na ovoj se liniji najčešće radi o sljedećim prijevoznim sredstvima: osobni automobil, autobus, vlak i avion.

  Automobil se može činiti kao idealno rješenje za prijevoz, ali kod njega razmišljanje o isplativosti dobiva na vrijednosti padne li nam na pamet da je iznosu za gorivo potrebno dodati i cifru cestarine. Vlak nije idealno rješenje jer praktički nužno podrazumijeva odabir između tek nekoliko uopće postojećih linija, a osim tog su iznosi karata za vlak očito skuplje. Uz ponudu pristupačnih jednosmjernih i povratnih karata, bus omogućuje izbor između gomile dnevnih kretanja te visoku razinu sigurnosti vožnje.

  Nedostatak aviona je ta što kada sletite trebali bi se pozabaviti prijevozom do gradskog centra, naime, luke za avione se u glavnini nalaze nekoliko desetina kilometara od grada, a taj prijevoz ponovno otvara vaše novčanike. Zračna udaljenost je prilično manja u odnosu na cestovnu i to je stvarna prednost aviona nad busem, no putovanje avionom znači potrošiti više u odnosu na bus.

  Gradovi i mjesta koja prolaze autobusi na liniji Bol - Supetar

  Dok se vozite autobusom u prilici ste promatrati okolinu i područja koja ostavljate za sobom, pri tom je nebitno što nećete stati u svakome od njih divno je promatrati ih kroz svoj prozor, jer tako za tren dobijete ideju o drugom gradu kojega želite vidjeti. U svakom slučaju, za vožnje autobusom prolazite mnoga mjesta i gradove.

  O Bolu

  Prije svega, kad stignete u Bol prvo se sjednite na tren, a za to je gradski kafić super izbor budući da posjetivši ga možete u miru popiti piće. Zanemarite uobičajeni javni gradski prijevoz, jer ste došli upoznati Bol, a da biste to i napravili morat ćete se umoriti. Grad ćete najbolje upoznati ukoliko njime šetate pa ga s time na umu razgledajte.

  Muzeji i galerije lokacije su u Bolu na kojima dodatno proširujete svoje vidike pa ih otkrijte da bi postali bogatiji za komadiće nekih dalekih povijesti i načina života. Svakako, gradski centar prvi je na popisu, a tek kad njega obiđete slijede ostale kulturno-povijesne znamenitosti Bola.


  Grad Bol je u blizini gradova: Split, Mostar, Mostar, Zaton, i Šibenik. Ogladnite li odite do glavne gradske ulice, jer ćete oko nje naići na razne restorane - sve od talijanskih sve do meksičkih i kineskih.

  O Supetru

  U Supetru i njegovom okružju ćete naći puno zapanjujuće prirode i parkova. Supetar je za mnoge strance velika želja i davni san pa baš zato predlažemo da se iz ovih stopa uputite u njegovo razgledavanje. Ovaj grad je bogat poviješću i kulturom - sve od starogradske jezgre do građevina i galerija koje progovaraju o sadašnjosti.

  Preko parkova i igrališta pa do divlje prirode i usamljenih, dalekih, kutaka - sve ovaj grad ima. Ne postoji ništa što Supetar nema, a sve to što ima trebalo bi se posjetiti.

  Naime, vodiči u Supetru nisu obavezni. Ako ste bar malo snalažljivi možete i bez turističkih pratitelja.

  Za sve dvojbe obratite se uredu za informacije, jer je on najidealnija osoba za saznati: točne obavijesti, vozni red i akcije.
  Grad Supetar je okružen sljedećim gradovima: Zaton, Šibenik, Brodarica, Dugopolje, i Opuzen. Promišljate li o tome gdje nastaviti svoje putovanje predlažemo ove destinacije u Europi: Beč (Austrija), Beograd (Srbija), Budimpešta (Mađarska), Ljubljana (Slovenija), Prag (Češka) te Sarajevo (Bosna i Hercegovina).