, ,

Cijev za vodu Citroën Peugeot 2.0 HDI 6466JF

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6466JF

Availability: 1 na zalihi

SKU: 7224-L5_K18a Kategorije: , , Oznaka:

Cijev za vodu za CITROEN C8 i PEUGEOT 807 2.0 HDI RHR

Tražite pouzdane i kvalitetne rezervne dijelove za Vaše vozilo Citroën ili Peugeot? Crijevo za vodu s oznakom 6466JF idealan je izbor za vlasnike automobila Citroën C8 i Peugeot 807 s 2.0 HDI RHR motorom. Ovaj je dio precizno razvijen kako bi zadovoljio specifikacije i zahtjeve ovih modela, jamčeći jednostavnu ugradnju i dug životni vijek.

Ovo crijevo za vodu ima vitalnu ulogu u sustavu hlađenja vašeg vozila. Dizajniran je da izdrži visoke temperature i tlak, što je bitno za učinkovito hlađenje motora i sprječavanje pregrijavanja. S crijevom 6466JF možete računati na to da će vaš motor raditi u optimalnim temperaturnim uvjetima, produžujući njegov životni vijek i održavajući visoke performanse.

Tehničke informacije:

  • Proizvođač: PSA Peugeot Citroën
  • Model: Citroën C8, Peugeot 807
  • Šifra proizvoda: 6466JF
  • Ostali brojevi: Kompatibilan s 2.0 HDI tipom RHR motora

Ključ dugog i pouzdanog rada crijeva je redoviti pregled i zamjena kada se istroše. Za pažljivo održavan rashladni sustav preporuča se provjeriti stanje crijeva otprilike svakih 50.000 km kako bi se izbjegli neočekivani kvarovi na cesti. Istovremeno, zamjena je brza i jednostavna, što će cijeniti i profesionalni i amaterski mehaničari.

Bilo da vašem automobilu treba održavanje ili pokušavate spriječiti buduće probleme, birajte samo autentične i namjenski dizajnirane dijelove kao što je naše crijevo za vodu 6466JF. Ulaganje u pravi rezervni dio osigurat će da vaš Citroën ili Peugeot nastavi raditi najbolje.

Težina 0,5 kg
Shopping Cart
Scroll to Top