, , ,

Ručka prtljažnika siva metalik EZRC Citroën C4 C5 II 9649858777 8726Q8

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9649858777 8726Q8 EZRC

Availability: 2 na zalihi

SKU: 5606-AF10_K14a Kategorije: , , , Oznake: ,

CITROEN C4 i C5 II ručka prtljažnika sa mikroprekidačem
Boja EZRC – LAK srebrna metalik

Tražite kvalitetne i pouzdane rezervne dijelove za svoja vozila Citroën C4 i C5 II? Naša ručka vrata prtljažnika u EZRC sivoj metalik idealno je rješenje za zamjenu oštećenog ili istrošenog dijela. Ne samo da će poboljšati estetski izgled vašeg vozila, već i osigurati njegovu punu funkcionalnost. Ovaj dio je izrađen od kvalitetnog materijala koji jamči dug život i pouzdanost u svakodnevnoj uporabi.

Tehničke informacije:

  • Proizvođač: Citroën
  • Model: Citroën C4, C5 II
  • Šifre proizvoda: 9649858777, 8726Q8
  • Ostali brojevi: EZRC

Ako ste automehaničar ili volite sami popravljati svoj automobil, tada ćete cijeniti jednostavnu montažu ovog dijela. Ručka za vrata prtljažnika jednostavna je za postavljanje i kompatibilna je sa svim automobilima Citroën C4 i C5 II kao što je navedeno u kompatibilnosti modela. Dizajniran je da savršeno odgovara i zamijeni originalni dio, smanjujući rizik od nekompatibilnosti ili drugih problema s instalacijom.

Uživajte u bezbrižnosti uz naše rabljene autodijelove koji su pažljivo testirani i spremni za ugradnju. Po kvaliteti su usporedivi s novim dijelovima, ali su dostupni po djeliću njihove izvorne cijene. S ovom ručkom za vrata prtljažnika u sivoj metalik EZRC za Citroën C4 i C5 II dobivate ne samo funkcionalno, već i estetski ugodno rješenje koje će povećati vrijednost vašeg vozila.

Ne oklijevajte i vratite funkcionalnost i izgled svom automobilu uz našu kvalitetnu i provjerenu ručku za vrata prtljažnika. Ne želite da vaš Citroën C4 ili C5 II ni na koji način zaostaje izgledom ili funkcionalnošću. Uložite u rabljene autodijelove s povjerenjem da ćete dobiti najbolje za svoj novac.

Težina 0,4 kg
Shopping Cart
Scroll to Top