, ,

Senzor sunčevog zračenja Citroën Peugeot 6445VA

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6445VA NFP

Availability: 3 na zalihi

SKU: 6817-N11_K25a Kategorije: , , Oznaka:

Senzor sunčevog zračenja za automobile Citroën Peugeot

Tražite kvalitetan i pouzdan rezervni dio za Vaš Citroën ili Peugeot? Senzor sunčevog zračenja 6445VA idealno je rješenje za održavanje optimalne funkcionalnosti klima uređaja vašeg automobila. Ovaj rabljeni dio savršeno je kompatibilan s modelima Citroën C5 i Peugeot 407, čime se jamči njegova učinkovitost i pouzdanost.

Senzor sunčevog zračenja ima ključnu ulogu u sustavu automatske kontrole klime vozila mjereći intenzitet sunčeve svjetlosti koja pada na vozilo. Na temelju tih informacija sustav prilagođava intenzitet hlađenja čime se povećava udobnost posade tijekom vožnje. Budući da funkcija ovog senzora može biti oslabljena tijekom vremena, njegova zamjena kvalitetnim rabljenim dijelom je razumna i isplativa alternativa.

Tehničke informacije:

  • Proizvođač: PSA
  • Model: Kompatibilan sa Citroën C5 i Peugeot 407
  • Šifra proizvoda: 6445VA
  • Ostali brojevi: NFP

Korištenje visokokvalitetnog senzora ne samo da jamči ispravno funkcioniranje klimatizacijskog sustava, već također pomaže u održavanju optimalne potrošnje goriva automobila. Zamjena ovog dijela je relativno jednostavna i može se obaviti uobičajenim alatima, što ga čini idealnim za kućne mehaničare i profesionalce.

Ovaj senzor je temeljito testiran i spreman je za trenutnu ugradnju. Kupnjom ovog rabljenog autodijela dobivate ne samo ekonomsku prednost, već i sigurnost i pouzdanost koji su ključni u autoindustriji.

Poboljšajte funkcionalnost svog vozila s ovim učinkovitim i dokazanim senzorom sunčevog zračenja. Kupujte pametno – odaberite provjerene autodijelove i uštedite bez kompromisa u kvaliteti!

Težina 0,3 kg
Shopping Cart
Scroll to Top