, ,

Preljevna crijeva Citroën Peugeot 2.0 HDI 1574HL 157468

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 1574HL 157468

Availability: 2 na zalihi

SKU: 4837-M9_K16 Kategorije: , , Oznake: ,

Preljevne cijevi 2.0 HDI RHR sustav SIEMENS

Tražite pouzdana i kvalitetna preljevna crijeva za vaše vozilo Citroën ili Peugeot s 2.0 HDI motorom? U ponudi imamo rabljena, ali pažljivo pregledana preljevna crijeva s oznakom 1574HL 157468, koja su spremna za daljnju upotrebu. Ova crijeva su kompatibilna s različitim modelima automobila Citroën i Peugeot i idealan su izbor za popravak motora sa SIEMENS sustavom goriva.

Zamjena starih ili oštećenih cijevi za gorivo ključna je kako bi vaš motor ispravno radio i osigurala sigurnu i glatku vožnju. Budući da je riječ o ključnoj komponenti u sustavu goriva, važno je odabrati komponente koje jamče kvalitetu i dug život.

Tehničke informacije

  • Proizvođač: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Model: Citroën C4, Citroën C4 PICASSO, Citroën C5, Citroen C5 X7, Citroën C8, Peugeot 307, Peugeot 407, Peugeot 807
  • Šifre proizvoda: 1574HL, 157468
  • Ostali brojevi: 2.0 HDI, sistem SIEMENS RHR

Zamjena preljevnog crijeva proces je s kojim bi trebao biti upoznat svaki mehaničar ili vlasnik automobila koji voli sam raditi popravke. Preporuča se provjeriti stanje i funkcionalnost svih crijeva i zamijeniti ih ako se utvrdi vidljivo trošenje ili oštećenje kako bi se izbjegao rizik od curenja goriva ili drugih komplikacija.

Ovaj je dio dizajniran za specifične varijante i modele motora, osiguravajući vrlo učinkovitu kompatibilnost i funkcionalnost svih komponenti motora u vašem automobilu.

Za ponuđena preljevna crijeva donosimo detaljan opis i specifikacije koje će vam pomoći pri odabiru i naknadnoj montaži. Naša crijeva su ekonomična, ali visokokvalitetna alternativa novim dijelovima, posebno prikladna za starije modele automobila gdje je već teško pronaći originalne rezervne dijelove.

Kupite dijelove za svoj Citroën ili Peugeot s povjerenjem od profesionalaca koji razumiju vaše potrebe. Jamčimo brzu isporuku i stručnu podršku pri odabiru pravih dijelova za vaše vozilo.

Težina 0,5 kg
Shopping Cart
Scroll to Top