, , , ,

Zračni jastuk za koljena Peugeot 407 96445885ZD 8216CE

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96445885ZD 8216CE

Availability: 3 na zalihi

Zračni jastuk za koljena vozača PEUGEOT 407
Boja HZD- – CRNI MISTRAL

Tražite pouzdan i kvalitetan zračni jastuk za koljena za Vaše vozilo Peugeot 407? Naš asortiman rabljenih autodijelova za Citroen i Peugeot uključuje i zračni jastuk za koljena 96445885ZD 8216CE koji je idealno rješenje za vraćanje sigurnosti Vašeg automobila bez potrebe za ulaganjem u nove dijelove. Ovaj dio trenutno je jedan od najtraženijih u kategoriji zračnih jastuka, što je posljedica njegove specifične uloge u zaštiti vozača tijekom nezgode.

Ovaj zračni jastuk za koljena je u MISTRAL CRNOJ boji, koja je uobičajena boja unutrašnjosti Peugeota 407, te je stoga savršeno usklađena s originalnim dizajnom automobila. To je važna sigurnosna značajka koja štiti donji dio vozačevog tijela u slučaju frontalnih sudara. Zahvaljujući položaju ispod upravljača, pomaže u smanjenju rizika od ozljeda nogu i zdjelice, što je ključno za očuvanje pokretljivosti nakon nesreće i izravno utječe na brzinu oporavka.

Tehničke informacije

  • Proizvođač: Peugeot
  • Model: 407
  • Šifre proizvoda: 96445885ZD, 8216CE

Ugradnja ovog zračnog jastuka je relativno jednostavna, ali zahtijeva znanje i stručnost u automehanici. Preporučujemo da ugradnju izvrši ovlašteni automehaničar kako bi se osigurala ispravna funkcionalnost i sigurnost. Kada je pravilno instaliran i bez oštećenja, možete očekivati da će ovaj auto dio pružati pouzdanu zaštitu dugi niz godina.

Iskoristite priliku da svom Peugeotu 407 vratite funkcionalnost i sigurnost s ovim kvalitetnim rabljenim autodijelom. Naši su proizvodi pažljivo ispitani i pregledani kako bi se zajamčila njihova besprijekorna funkcionalnost i dug životni vijek. Nabavite zračni jastuk za koljena već danas i osigurajte se od skupih popravaka u budućnosti!

Težina 1,9 kg
Shopping Cart
Scroll to Top