, ,

Peugeot 407 Motor za navijanje lijevog prozora 9646594580 9221Z1

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9646594580 9221Z1 1137328125

Availability: 6 na zalihi

SKU: 3920-M17_K16 M3920 Kategorije: , , Oznake: , ,

Motor za navijanje lijevog prednjeg stakla
Za automobile PEUGEOT 407
Motor, elektronika za upravljanje retrovizorom s funkcijom električnog naginjanja na auto

Tražite pouzdan motor za podizač lijevog prozora za vaš Peugeot 407? Naš proizvod je idealno rješenje za popravak ili zamjenu oštećenog mehanizma za uvlačenje. Ovaj rabljeni auto dio je temeljito ispitan i spreman je za ugradnju. S ovim motorom možete biti sigurni da će funkcionalnost vašeg prozora biti vraćena do savršenstva.

Ako tražite određeni dio s ograničenom dostupnošću, ovaj motor za podizač prozora je posebno dizajniran za modele Peugeot 407, osiguravajući kompatibilnost i jednostavnu ugradnju. Korištenje originalnog broja dijela osigurava da ćete dobiti točno ono što trebate za svoje vozilo.

Tehničke informacije:
Proizvođač: OEM Citroen Peugeot
Model: PEUGEOT 407
Šifre proizvoda: 9646594580, 9221Z1, 1137328125
Ostali brojevi: Navedeni kodovi stvarni su identifikatori proizvoda koji jamče njegovu ispravnu funkcionalnost i kompatibilnost s vašim vozilom.

Motor za prozore ključni je element za praktično rukovanje prozorima automobila. Uobičajeni razlozi za zamjenu ovog dijela mogu biti kvar motora, istrošenost mehanizma ili elektronički kvar koji može biti uzrokovan dugotrajnom uporabom. Ponuđeni motor temeljito je testiran i potpuno funkcionalan, spreman pružiti pouzdane performanse dugo vremena.

Ovaj motor za lijevi prozor idealan je izbor za sve automehaničare ili majstore koji traže pouzdano i provjereno rješenje za popravak vozila Peugeot. Zahvaljujući specifičnom dizajnu i funkciji preklapanja električnog retrovizora, ovaj dio je ne samo praktičan, već i estetski dopadljiv, što povećava udobnost i vrijednost vašeg vozila.

U ponudi imamo rabljeni elektromotor za spuštanje lijevog prednjeg stakla posebno dizajniran za model Peugeot 407. Funkcija motora je udobno i besprijekorno upravljanje lijevim prednjim staklom, kao i elektronska kontrola retrovizora. Ovaj je motor idealan ako tražite zamjenski dio za svoje vozilo koji zadovoljava izvorne specifikacije i osigurava dugotrajnu pouzdanost i funkcionalnost.

Možete računati na činjenicu da je motor koji nudimo prošao temeljitu kontrolu i spreman za trenutnu ugradnju. Nudimo Vam rješenje koje će Vašem automobilskom staklu učinkovito vratiti funkcionalnost i omogućiti udobno i nesmetano korištenje svaki dan.

Tehničke informacije:
Proizvođač: OEM Citroen Peugeot
Model: PEUGEOT 407
Šifre proizvoda: 9646594580, 9221Z1, 1137328125
Ostali brojevi: Ovaj dio nosi točne identifikacijske kodove koji jamče njegovu autentičnost i kompatibilnost s vašim vozilom. Zahvaljujući tome, možete biti sigurni da je ovaj mehanizam za preuzimanje potpuno funkcionalan i da zadovoljava tehničke zahtjeve vašeg automobila.

Zahvaljujući pravilnom odabiru motora lijevog prozora, ne samo da dobivate rezervni dio koji savršeno pristaje u vaš Peugeot 407, već i sigurnost da će popravak biti trajan i učinkovit. Motori se često mijenjaju zbog mehaničke istrošenosti, kvara električnih komponenti ili radi vraćanja funkcionalnosti starijeg vozila. Ponuđeni proizvod pomoći će vam da svoj automobil održite u optimalnom radnom stanju.

Naručite ovaj provjereni i pouzdani mehanizam za preuzimanje danas kako biste osigurali da vaš Peugeot 407 nastavi raditi s maksimalnom učinkovitošću i sigurnošću. Ovaj dio je odličan izbor ne samo za profesionalne automehaničare, već i za majstore koji nastoje svoje vozilo održati u najboljem mogućem stanju.

Težina 1 kg
Shopping Cart
Scroll to Top