, ,

Motor desnog prozora Peugeot 407 9646594480 9222Y9

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9646594480 9222Y9

Availability: 6 na zalihi

SKU: 3919-M17_K16a M3906 Kategorije: , , Oznake: ,

Motor za navijanje desnog prednjeg stakla
Za automobile PEUGEOT 407
Motor, elektronika za upravljanje retrovizorom s funkcijom električnog naginjanja na auto

Tražite pouzdan podizač prozora za svoj Peugeot 407? Ovaj rabljeni dio, točnije elektromotor za upravljanje desnim prednjim staklom, idealan je izbor za automehaničare i ljubitelje “uradi sam”. Zajamčeno je da ćete moći s lakoćom upravljati prozorom i retrovizorom vašeg automobila zahvaljujući ovom motoru.

Motor je posebno dizajniran za Peugeot 407, što osigurava visoko učinkovitu kompatibilnost i dug život u vašem automobilu. Rezervni dio je već testiran i spreman za ugradnju. Korištenje originalnog dijela jamči optimizaciju i funkcionalnost koju moderne replike često ne postižu.

Tehničke informacije

  • Proizvođač: PSA Citroen Peugeot
  • Model: Peugeot 407
  • Šifre proizvoda: 9646594480, 9222Y9
  • Ostali brojevi: Nisu dostupni

Ovaj motor za podizač prozora ne samo da će značajno poboljšati funkcionalnost vašeg desnog prozora, već će također pružiti mogućnost upravljanja elektronskim sklopivim retrovizorom, što je prednost posebno u skučenim parkirnim mjestima i čestoj gradskoj vožnji. Korištenje originalnih zamjenskih dijelova kao što je ovaj osigurat će da vaša zamjena bude glatka i bez problema.

Korištenje originalnog dijela također znači da možete izbjeći česte probleme povezane s neprikladnim ili generičkim dijelovima. Uvjerite se da će vaš Peugeot 407 raditi kako treba i da ćete imati dugoročno zadovoljstvo i sigurnost u vožnji. Ovaj dio je idealan za vraćanje originalnog izgleda i funkcije vašeg automobila.

Bez obzira jeste li profesionalni mehaničar ili entuzijastični vlasnik Peugeota, ovaj motor za podizač prozora pravo je rješenje za vaše potrebe. Uštedite si muke traženja i isprobavanja nekompatibilnih ili nekvalitetnih dijelova i odaberite ono što vašem automobilu stvarno treba.

Težina 1 kg
Shopping Cart
Scroll to Top