, ,

Lijevo stražnje svjetlo Citroën C8 6350Y5

 91,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6350Y5

Availability: 2 na zalihi

SKU: 7234-AC19_K49 Kategorije: , , Oznaka:

Zadnje lijevo svjetlo za automobil CITROEN C8
Do 2005

Stražnje lijevo svjetlo Citroën C8 ključni je element koji osigurava sigurnost vašeg vozila tijekom vožnje u uvjetima smanjene vidljivosti ili noću. Ovaj kvalitetni rabljeni dio idealan je izbor za vlasnike Citroëna C8 koji traže pouzdanu zamjenu za originalnu žarulju bez kompromisa u kvaliteti i funkcionalnosti.

Ovaj originalni auto dio pruža savršenu kompatibilnost s vozilima Citroën C8 proizvedenim do 2005., osiguravajući instalaciju i funkcionalnost bez problema. Preporuča se njegova uporaba u slučaju oštećenja originalne lampe ili kao kvalitetan rezervni dio za obnovu vozila nakon nezgode.

Tehničke informacije:
Proizvođač: Citroën
Model: C8
Šifra proizvoda: 6350Y5
Ostali brojevi: PSA CITROEN PEUGEOT 6350Y5

Zahvaljujući svom originalnom dizajnu, lijevo stražnje svjetlo za Citroën C8 lako se postavlja, što olakšava rad kako profesionalnim automehaničarima tako i kućnim majstorima koji radije sami popravljaju svoje vozilo. Kada se pravilno instalira i održava, možete očekivati da će proizvod pružiti dugovječnost i performanse koje su usporedive s originalnom opremom vašeg vozila.

Naručite stražnje lijevo svjetlo Citroën C8 danas i osigurajte svom vozilu savršenu funkcionalnost i estetski izgled koji privlači poglede. Ovaj dio je dostupan po pristupačnoj cijeni, a mi vam pružamo brzu i profesionalnu uslugu kupovine. Neka se vaše vozilo ponovno istakne na cesti s kvalitetnim rabljenim autodijelovima koji ispunjavaju vaše zahtjeve i očekivanja.

Težina 11 kg
Shopping Cart
Scroll to Top