Avertir lorsque le produit est en stock, ,

Priključak zračni turbo Citroën Peugeot 2.2 HDI 0382R9

 91,00

PSA CITROEN PEUGEOT 0382R9 NFP

Nema na zalihi

Crijevo, turbo cijev do međuhladnjaka za PEUGEOT 406, 607 CITROEN C5 2.2 HDI Priključak za turbo zrak oznake 0382R9 namijenjen je za automobile Citroën i Peugeot opremljene motorom 2.2 HDI. To je ključni dio sustava turbopunjača motora, koji osigurava dovod komprimiranog zraka iz turbopunjača u motor.

Tehničke karakteristike:

  • Kompatibilnost: Prikladno za različite modele Citroën i Peugeot automobila s 2.2 HDI motorom.
  • Materijal: Izrađen od izdržljivih materijala koji mogu izdržati visoke temperature i pritiske koje stvara turbopunjač.
  • Dizajn: Dizajniran za smanjenje gubitka tlaka i povećanje protoka zraka u motor.

Funkcija:

Priključak turbo zraka igra ključnu ulogu u optimizaciji performansi motora. Omogućuje učinkovit prijenos komprimiranog zraka iz turbopunjača u usisnu granu motora, čime se povećava količina zraka koja ulazi u komoru za izgaranje. To dovodi do boljeg izgaranja goriva, veće snage i povećane učinkovitosti motora.

Prednosti:

  • Povećana izvedba: Učinkovita opskrba komprimiranim zrakom poboljšava izvedbu i odziv motora.
  • Pouzdanost: Visokokvalitetni materijali osiguravaju dug život i otpornost na habanje.
  • Optimiziranje potrošnje goriva: Bolje izgaranje goriva doprinosi optimizaciji potrošnje goriva i smanjenju emisija.

Montaža:

Prilikom zamjene ili ugradnje priključka turbo zraka, važno je osigurati pravilno pristajanje i nepropusnost priključaka kako biste izbjegli curenje zraka, što bi moglo negativno utjecati na performanse motora. Preporučljivo je montažu izvršiti u ovlaštenom servisu ili uz pomoć kvalificiranog tehničara.

Preporuka:

Korištenje originalnih rezervnih dijelova ili dijelova renomiranih proizvođača ključno je za održavanje optimalnih performansi i pouzdanosti sustava superpunjača vašeg motora.

Težina 1 kg
Shopping Cart
Scroll to Top