, , ,

Cijev klime Citroën Peugeot 6460AA

 91,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6460AA NFP

Availability: 1 na zalihi

SKU: 5632-AC18_K26a Kategorije: , , , Oznaka:

Cijev klime CITROEN C8 PEUGEOT 807

Tražite li pouzdane rezervne dijelove za svoj Citroën ili Peugeot? Naša cijev klime, označena kodom 6460AA, kvalitetan je rabljeni dio koji će vam omogućiti učinkovito hlađenje i grijanje u vašem vozilu. Ovaj dio je dizajniran posebno za modele Citroën C8 i Peugeot 807, te stoga potpuno zadovoljava tehničke zahtjeve ovih automobila.

Zamjena cijevi klima uređaja može biti potrebna ako dođe do curenja rashladne tekućine ili ako je cijev oštećena. Učinkovito i sigurno hlađenje motora vašeg automobila ovisi o ispravnom funkcioniranju ovog dijela. Instalacija je relativno jednostavna, no preporučamo da je obavi profesionalac kako bi se osiguralo da sve radi kako treba.

Tehničke informacije:

  • Proizvođač: Citroën/Peugeot
  • Model: Citroën C8, Peugeot 807
  • Šifra proizvoda: 6460AA
  • Ostali brojevi: NFP

Ovaj proizvod je temeljito ispitan kako bi se osigurala maksimalna funkcionalnost i sigurnost. Budući da se radi o rabljenom dijelu, cijena je vrlo povoljna, što predstavlja ekonomsku alternativu novim dijelovima bez kompromisa u kvaliteti.

Neka se vaš Citroën C8 ili Peugeot 807 istakne zahvaljujući optimalno funkcionirajućem sustavu hlađenja i uživajte u ugodnoj vožnji bez obzira na vanjsku temperaturu. Naručite cijev klime 6460AA već danas i pobrinite se da je vaš automobil spreman za sve vremenske prilike!

Težina 0,5 kg
Shopping Cart
Scroll to Top