, , , , , ,

Piro pojas suvozač Peugeot 307 5 vrata 96346430XX 8974TQ

 42,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96346430XX 8974TQ

Availability: 5 na zalihi

SKU: 5043-AF21_K19a M4736 Kategorije: , , , , , , Oznake: ,

Sigurnosni pojas suvozača za PEUGEOT 307
Model s pet vrata

Tražite li pouzdane i sigurne autodijelove za svoj Peugeot 307? Nudimo rabljeni putnički pyrobelt koji je temeljito testiran i spreman za trenutnu ugradnju. Ovaj sigurnosni pojas idealan je izbor za automobile Peugeot 307 s pet vrata. Piroremeni su ključne komponente sigurnosnog sustava vašeg vozila, štite putnike u slučaju sudara, osiguravajući maksimalnu moguću zaštitu.

Sigurnosni pojas suvozača za Peugeot 307 je dizajniran da pruži ne samo sigurnost, već i udobnost za putnike. Njegova ugradnja je jednostavna i mogu je obaviti vlasnici automobila sami s osnovnim alatima i znanjem ili se ugradnja može povjeriti profesionalnom automehaničaru.

Piroremeni se s vremenom i uporabom troše, što može dovesti do njihovog kvara u kritičnom trenutku. Zato je važno redovito provjeravati i mijenjati ove ključne komponente vašeg vozila.

Tehničke informacije:
Proizvođač: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: Peugeot 307 sa pet vrata
Šifre proizvoda: 96346430XX, 8974TQ
Ostali brojevi: N/A

Naša tvrtka predana je pružanju samo kvalitetnih i provjerenih autodijelova. Kada kupujete od nas, ne samo da dobivate odličan proizvod, već i sigurnost da će vaše vozilo biti opremljeno komponentama koje mogu osigurati sigurnost na cesti. Birajte pametno, zaštitite svoje najdraže i povećajte vrijednost svog vozila s našim kvalitetnim autodijelovima.

Svaki rezervni dio u našem asortimanu rigorozno je pregledan kako bismo osigurali da su sve specifikacije i funkcionalnost na najvišoj mogućoj razini. Pobrinite se da vaš Peugeot 307 uvijek bude u vrhunskom stanju s originalnim rabljenim dijelovima iz našeg asortimana.

Očekujemo vaše narudžbe i spremni smo odgovoriti na sva pitanja vezana uz naš asortiman i specifičnosti pažljivo odabranih autodijelova. Dodajte ovaj piro pojas u svoju košaricu već danas i iskoristite našu brzu dostavu i stručne savjete.

Težina 1,7 kg
Shopping Cart
Scroll to Top