, ,

Kontrola prozora Citroën Xsara Picasso 6554E1

 24,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6554E1 NFP

Availability: 5 na zalihi

SKU: 4976-N19_K25 Kategorije: , , Oznake: ,

DAV podizači stakala za automobile CITROEN XSARA PICASSO

Tražite li pouzdan podizač prozora za vaš Citroën Xsara Picasso? Naš asortiman rabljenih autodijelova uključuje kvalitetan regulator prozora, broj modela 6554E1, koji je savršen izbor za popravke ili zamjene. Ovaj dio je pogodan za sve koji žele zadržati izvornu funkcionalnost i estetiku svog automobila po razumnoj cijeni.

Podizač prozora, poznat pod šifrom proizvoda 6554E1, originalni je dio za Citroën Xsara Picasso, a uz to nudi iznimnu izdržljivost i dug vijek trajanja. Iako se radi o rabljenom dijelu, pažljivo je testiran i potpuno je funkcionalan, što osigurava njegovu pouzdanu izvedbu u svakodnevnoj uporabi.

Tehničke informacije

  • Proizvođač: PSA (Peugeot Société Anonyme)
  • Model: Citroën Xsara Picasso
  • Šifre proizvoda: 6554E1, NFP

Za ugradnju ovog regulatora prozora nisu potrebni posebni alati, što omogućuje jednostavnu pojedinačnu zamjenu. S obzirom da se radi o važnom elementu kontrole komfornih funkcija automobila, njegovim redovitim pregledom i eventualnom zamjenom mogu se spriječiti daljnje komplikacije koje bi mogle proizaći iz istrošenosti.

Pogledajte našu ponudu i prilagodite svoj Citroën Xsara Picasso pouzdanim i provjerenim autodijelom koji će vam vratiti udobnost i sigurnost u vožnji. Odaberite podizač prozora 6554E1 i pobrinite se da vaš automobil ostane u optimalnom stanju.

Težina 0,4 kg
Shopping Cart
Scroll to Top