, , , , , ,

Mehanizam naslona za ruku suvozača Citroën Peugeot 883095

 30,00

PSA CITROEN PEUGEOT 883095 NFP

Availability: 5 na zalihi

Mehanizam naslona za ruke za desno sjedalo – suvozačko sjedalo
Za CITROEN XSARA PICASSO, C3, BERLINGO II i III PEUGEOT PARTNER II i III 307
Varva HZQ – ZEPHIR SIVA

“`html

Tražite pouzdan rezervni dio za popravak vašeg vozila Citroën ili Peugeot? Predstavljamo mehanizam naslona za ruku za desno sjedalo – suvozačko sjedalo, koji je idealan izbor za modele kao što su Citroën Xsara Picasso, C3, Berlingo II i III, Peugeot Partner II i III, te Peugeot 307. Ovaj kvalitetan rabljeni dio dolazi direktno iz vozila marke i jamči visoku funkcionalnost i dug vijek trajanja.

Mehanizam naslona za ruke ključan je za udobnost i sigurnost putnika, pružajući potporu i tiho mjesto za odmor vaše ruke tijekom vožnje. Zahvaljujući robusnoj konstrukciji i izradi od izdržljivih materijala, obećava dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestom zamjenom. Osim toga, njegova siva boja (HZQ – ZEPHIR) savršeno pristaje uz unutrašnjost većine modela automobila za koje je namijenjena.

Tehničke informacije:
Proizvođač: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: CITROEN XSARA PICASSO, C3, BERLINGO II i III, PEUGEOT PARTNER II i III, 307
Šifra proizvoda: 883095
Ostali brojevi: NFP

Ovaj auto dio idealan je za automehaničare ili majstore koji traže pouzdano i pristupačno rješenje za popravak ili nadogradnju vozila Citroën i Peugeot. S našim mehanizmom naslona za ruke, osigurat ćete da se vaše vozilo vrati u punu funkcionalnost i udobnost koju očekujete.

“`

Težina 0,5 kg
Shopping Cart
Scroll to Top