, , ,

Zračni jastuk sjedala svijetlo sivi lijevi Citroën C2 C3 96462517ZQ 8216Q8

 48,00

PSA CITROEN PEUGEOT 96462517ZQ 8216Q8

Availability: 2 na zalihi

SKU: 4859-L11_K18 Kategorije: , , , Oznake: ,

Zračni jastuk za sjedišta automobila CITROEN C2 C3
HZQ – ZEPHIR SIVA
Vozačko sjedalo

Trebate li pouzdan zračni jastuk za svoje vozilo Citroën C2 ili C3? Našli ste pravo mjesto.

Ovaj kvalitetan rabljeni zračni jastuk, namijenjen za lijevo vozačko sjedalo, vrlo je pouzdana zamjena za originalni dio. Osigurava sigurnost i udobnost kako u normalnom prometu tako iu neočekivanim situacijama na cesti. Osim toga, svijetlo siva boja savršeno se slaže s interijerom automobila Citroën C2 i C3, što doprinosi spoju funkcionalnosti i estetskog izgleda vašeg automobila.

Tehničke informacije

  • Proizvođač: PSA CITROEN PEUGEOT
  • Model: Citroën C2, Citroën C3
  • Šifre proizvoda: 96462517ZQ, 8216Q8
  • Ostali brojevi: HZQ – SIVI ZEFIR

Bez obzira jeste li iskusni automehaničar ili majstor koji radi sam, ovaj zračni jastuk za vozačevo sjedalo idealan je izbor za vraćanje sigurnosnih značajki vašeg vozila. Zračni jastuci ključni su dio sigurnosnih sustava u vozilima i njihovu zamjenu treba obaviti pažljivo i kvalitetno. Ovaj proizvod dizajniran je s lakoćom postavljanja i maksimalnom sigurnošću.

Ako tražite pouzdan auto dio za poboljšanje sigurnosnih značajki vašeg vozila Citroën, ovaj zračni jastuk za lijevo sjedalo savršen je izbor. Imajte na umu da čak i rabljeni dijelovi mogu pružiti izvrsne performanse i sigurnost ako su pravilno odabrani i instalirani. Ne prepuštajte ništa slučaju i uložite u kvalitetu koja će Vama i Vašim najmilijima osigurati sigurno putovanje.

Težina 1,4 kg
Shopping Cart
Scroll to Top