, , , ,

Mehanizam naslona za ruku vozača Citroën Peugeot 883098

 42,00

PSA CITROEN PEUGEOT 883098 NFP

Availability: 2 na zalihi

Mehanizam naslona za ruku lijevog sjedala
Vozačko sjedalo
CITROEN XSARA PICASSO BERLINGO II i III PEUGEOT PARTNER II i III 307
Boja HZQ- – ZEPHIR SIVA

Tražite li pouzdane rezervne dijelove za svoj Citroën ili Peugeot? Imamo savršeno rješenje za Vas u vidu rabljenog mehanizma za naslon za ruke za vozača koji je idealan izbor za one koji žele svoje vozilo održavati u vrhunskom stanju po razumnoj cijeni. Ovaj poseban dio, mehanizam naslona za ruku za lijevo vozačevo sjedalo, kompatibilan je s modelima CITROEN XSARA PICASSO, BERLINGO II i III i PEUGEOT PARTNER II i III, uključujući 307. Dolazi izravno iz vozila, što jamči njegovu točnost i funkcionalnost u vozilima originalnog dizajna.

Osim što donosi izvornu udobnost i funkcionalnost, ovaj dio se nudi u elegantnoj sivoj marshmallow boji (šifra HZQ-), koja će zasigurno obogatiti izgled interijera vašeg automobila. Bilo da ste profesionalni automehaničar ili majstor “uradi sam”, ovaj će dio osigurati jednostavnu ugradnju i vraćanje udobnosti vašem vozilu.

Tehničke informacije

  • Proizvođač: Citroën & Peugeot
  • Model: CITROEN XSARA PICASSO, BERLINGO II i III; PEUGEOT PARTNER II i III, 307
  • Šifra proizvoda: 883098 NFP
  • Ostali brojevi: Šifra boje HZQ- – ZEPHIR GREY

Ovakvi zamjenski dijelovi neophodni su za dugoročnu upotrebu i održavanje vašeg vozila. Također su odličan izbor za one koji traže pristupačno rješenje bez kompromisa u kvaliteti. Pobrinite se da Vaše vozilo uvijek bude u savršenom stanju uz naše kvalitetne rezervne dijelove!

Težina 0,5 kg
Shopping Cart
Scroll to Top