, , , , ,

Naslon za ruku vozača Citroën Peugeot 8830V4

 73,00

PSA CITROEN PEUGEOT 8830V4 NFP

Availability: 1 na zalihi

Naslon za ruke CITROEN C3 kao i ostali modeli CITROEN PEUGEOT Vozačko sjedalo VELUR PAMINA – HZH- SIVA SIMOUN Rabljeni dio – mogućnost kontaminacije – obavezno čišćenje Tražite kvalitetne i provjerene rabljene auto dijelove za Vaše Citroën ili Peugeot automobile? Predstavljamo naslon za ruku za vozača, kompatibilan sa širokim rasponom modela Citroën i Peugeot. Ovaj komad nudi udobnost i funkcionalnost, a sve to po pristupačnoj cijeni. Naslon za ruke u prljavo sivoj boji (VELUR PAMINA – HZH – SÉDÁ SIMOUN) unosi estetski i udoban element u unutrašnjost vašeg automobila. Ovaj je dio idealan izbor za automehaničare i kućne majstore koji traže zamjenske dijelove po razumnim cijenama, imajući na umu originalnost i kvalitetu. Svaki dio je pažljivo rastavljen i pregledan kako bi se osiguralo da je u najboljem mogućem stanju. Međutim, imajte na umu da je ovo rabljeni dio koji može zahtijevati dodatno čišćenje prije ugradnje.

Tehničke informacije

  • Proizvođač: Citroën Peugeot
  • Model: Kompatibilan s Citroën C3 i ostalim Citroën i Peugeot modelima
  • Šifre proizvoda: 8830V4 NFP
  • Ostali brojevi: Kategorija – 307, BERLINGO II i III, PARTNER II i III, C3, Unutrašnjost, Nasloni za ruke i glavu, XSARA PICASSO

Naslon za ruke je dizajniran da pruži maksimalnu udobnost i podršku tijekom vožnje, čime se povećava ukupna udobnost vozača. Zahvaljujući robusnoj konstrukciji i visokokvalitetnim materijalima, ovaj je dio otporan na normalno trošenje i habanje te obećava dug životni vijek. Upute za ugradnju: Naslon za ruke je relativno jednostavan za ugradnju i zahtijeva osnovne alate koje ima većina automehaničara ili majstora. Prije ugradnje preporučujemo da dio pravilno očistite i provjerite sve pričvrsne elemente. Ako tražite pouzdane i pristupačne rezervne dijelove za Citroën ili Peugeot, ovaj naslon za ruku za vozača je idealan izbor. Nije važno jeste li profesionalni mehaničar ili entuzijastični amater – ovaj će dio ispuniti vaša očekivanja i poboljšati vaše iskustvo vožnje.

Težina 0,9 kg
Shopping Cart
Scroll to Top