Avertir lorsque le produit est en stock, , ,

Regulator tempomata Citroën 4112HG

 121,00

PSA CITROEN PEUGEOT 4112HG NFP

Nema na zalihi

SKU: 4522-K8_KR14 Kategorije: , , , Oznaka:

CITROEN C2 C3 tempomat za volan

Tražite pouzdan rezervni dio za svoje vozilo Citroën? Tempomat Citroën 4112HG je kvalitetan izbor za vlasnike automobila Citroën C2 i C3. Ovaj rabljeni auto dio pažljivo je ispitan kako bi zadovoljio vaše zahtjeve kvalitete i funkcionalnosti. S 4112HG ne samo da dobivate učinkovito rješenje za ponovno uspostavljanje funkcije tempomata, već također povećavate udobnost i sigurnost vožnje.

Tempomat se nalazi ispod upravljača, a glavna mu je funkcija omogućiti vozaču postavljanje i održavanje konstantne brzine vozila bez držanja noge na papučici gasa, što je idealno za duge vožnje autocestom. Ovaj dio je često tražen za modele Citroën C2, C3 i također C3 Pluriel, posebno za zamjenu zbog istrošenosti ili oštećenja originalnog upravljača.

Tehničke informacije

  • Proizvođač: Citroën
  • Model: Citroën C2, Citroën C3 (uključujući model Pluriel)
  • Šifra proizvoda: 4112HG
  • Ostali brojevi: NFP

Zamjena regulatora tempomata relativno je jednostavan postupak koji možete obaviti sami ili uz pomoć stručnjaka. Spajanje dijela na elektronički sustav vozila standardizirano je i zahtijeva osnovno poznavanje autoelektronike. Preporuča se da se zamjena obavi u radionici ako niste sigurni u svoje automehaničarske vještine.

Kupnjom tempomata 4112HG dobivate ne samo funkcionalnost, već i sigurnost da će vaš Citroën ponovno biti potpuno spreman za cestu. Ovaj je dio ključni dio udobnosti i sigurnosti u vožnji, dok vašem vozilu daje izvornu tehničku cjelovitost. Zbog svoje kvalitete i pouzdanosti vrlo je popularan među automehaničarima i kućnim majstorima koji sami brinu o održavanju i popravcima svojih vozila.

Osigurajte ovaj bitan dio za svoj Citroën i uživajte u udobnosti i bezbrižnosti na sljedećim vožnjama. Neka vas briga o vozilu ne zaostavi. Regulator tempomata Citroën 4112HG spreman je za trenutačnu isporuku i to po odličnoj cijeni! Provjerite je li vaš automobil u vrhunskom stanju i spreman za sve izazove na cesti.

Težina 0,5 kg
Shopping Cart
Scroll to Top