, ,

Crijevo za turbo Citroën Peugeot 2.2 HDI 0382ET

 73,00

PSA CITROEN PEUGEOT 0382ET

Availability: 1 na zalihi

Zračni priključak na izmjenjivaču
Za Citroën C5 Peugeot 607 2.2 HDI 98kw

Tražite određeni dio za popravak vašeg vozila Citroën ili Peugeot? Turbo crijevo 0382ET za modele Citroën C5 i Peugeot 607 sa 2.2 HDI motorom pruža kvalitetnu zamjenu za originalni dio. Ovo crijevo ključno je za ispravan rad turbopunjača i osigurava učinkovit dovod zraka u motor, što je ključno za njegove performanse i ekonomičnost goriva.

Naše turbo crijevo idealan je izbor za svakoga tko traži pouzdano i pristupačno rješenje za popravak ili održavanje svog vozila. Bez obzira jeste li profesionalni automehaničar ili sami popravljate automobil, ovaj će dio omogućiti da vaš motor radi kao nov.

Tehničke informacije

  • Proizvođač: Prema OEM standardima za Citroën i Peugeot
  • Model: Citroën C5, Peugeot 607
  • Šifra proizvoda: 0382ET
  • Ostali brojevi: N/A

Ovo crijevo izrađeno je od izdržljivih materijala koji osiguravaju dug život i učinkovitost čak i u zahtjevnim uvjetima. Kompatibilnost s modelima Citroën C5 i Peugeot 607 osigurava da je ugradnja jednostavna i bez potrebe za daljnjim preinakama. Zamjena ovog dijela preporuča se u slučaju istrošenosti ili oštećenja originalnog crijeva, kako bi se održala optimalna funkcija i performanse motora.

Iskoristite našu ponudu i pobrinite se da Vaše vozilo bude opremljeno kvalitetnim dijelovima koji jamče njegovu pouzdanost i učinkovitost. Naše Citroën Peugeot 2.2 HDI turbo crijevo je spremno za isporuku i može biti kod vas sutra.

Težina 0,7 kg
Shopping Cart
Scroll to Top