, ,

Cijev turbo Citroën Peugeot 2.2 HDI 0382S2

 61,00

PSA CITROEN PEUGEOT 0382S2 NFP

Availability: 3 na zalihi

SKU: 2741-AH10_K22 Kategorije: , , Oznaka:

Turbo crijevo za međuhladnjak 2.2 HDI
CITROEN C5 i Peugeot 406 i 607

Tražite li pouzdane autodijelove za svoja vozila Citroën ili Peugeot? Za vas imamo crijevo od turbo-interkulera koje je kompatibilno s modelima Citroën C5 i Peugeot 406, 607. Ovaj auto dio je pažljivo testiran i spreman je za upotrebu u vašem automobilu. Idealan izbor za automehaničare i za DIY popravke.

Proizvod je dizajniran za automobile s 2.2 HDI motorom, koji osigurava veću kompatibilnost i učinkovitost. Korištenje kvalitetnog zamjenskog turbo crijeva može poboljšati performanse motora i produžiti životni vijek motora. Montaža ovog dijela obično se vrši umjesto originalnog crijeva, a zahvaljujući svom specifičnom dizajnu jamči montažu bez problema.

Tehničke informacije:
Proizvođač: PSA Peugeot Citroën
Model: Citroën C5, Peugeot 406, Peugeot 607
Šifra proizvoda: 0382S2
Ostali brojevi: NFP

Ovaj rezervni dio važan je za pravilan rad turbo i međuhladnjaka, koji imaju ključnu ulogu u radu motora. Služi za dovod zraka koji je neophodan za učinkovito izgaranje goriva u motoru. Čest razlog za zamjenu ovog crijeva su pukotine i istrošenost uzrokovana visokim temperaturama i tlakom, što može negativno utjecati na rad motora.

Dakle, ako tražite kvalitetan i pouzdan rezervni dio za svoj automobil, ovo turbo crijevo je pravi izbor. Ne samo da će osigurati odgovarajuću količinu zraka za vaš motor, već će također pridonijeti ukupnoj učinkovitosti i sigurnosti vašeg vozila. Ne zaboravite da je redovita provjera i zamjena potrebnih dijelova ključ dugoročnog zadovoljstva i besprijekornog rada vašeg automobila.

Težina 1,2 kg
Shopping Cart
Scroll to Top