, ,

Zračni priključak za Citroën Peugeot 2.0 i 2.2 HDI 0382LA izmjenjivač

 36,00

PSA CITROEN PEUGEOT 0382LA

Availability: 5 na zalihi

SKU: 4294-AA23_K30a Kategorije: , , Oznaka:

Turbo crijevo za zrak za CITROEN PEUGEOT 2.0 HDI i 2.2 HDI motore je citroen C5, C5 X7 ili PEUGEOT 407

Zračni priključak za Citroën Peugeot 2.0 i 2.2 HDI 0382LA izmjenjivač

Zračni priključak na izmjenjivaču s oznakom 0382LA namijenjen je za automobile Citroën i Peugeot opremljene motorima 2.0 i 2.2 HDI. Važan je dio sustava za hlađenje komprimiranim zrakom koji osigurava učinkovit prijenos zraka između izmjenjivača (intercoolera) i ostalih dijelova motora.

Tehničke karakteristike:

  • Kompatibilnost: Dizajnirano za modele Citroën i Peugeot s 2.0 i 2.2 HDI motorima.
  • Materijal: Izrađen od vrlo izdržljivih materijala koji mogu izdržati visoke temperature i pritiske koji se stvaraju u sustavu kompresora.
  • Dizajn: Dizajniran za optimalan protok zraka i minimiziranje gubitaka tlaka, što poboljšava učinkovitost hlađenja komprimiranim zrakom.

Funkcija:

Priključak zraka na izmjenjivaču igra ključnu ulogu u hlađenju komprimiranog zraka prije nego što uđe u komoru za izgaranje. Hlađenjem komprimiranog zraka povećava se njegova gustoća, što dovodi do boljeg izgaranja goriva, povećanja performansi motora i smanjenja emisija.

Prednosti:

  • Poboljšanje performansi: Učinkovito hlađenje komprimiranim zrakom poboljšava performanse i odziv motora.
  • Pouzdanost: Kvalitetni materijali osiguravaju dug radni vijek i otpornost na habanje i temperaturne oscilacije.
  • Učinkovitost: Optimizacija protoka zraka i smanjenje gubitaka tlaka doprinose boljoj učinkovitosti sustava turbo punjenja.

Montaža:

Prilikom zamjene ili ugradnje priključka za zrak na izmjenjivaču topline, važno je osigurati pravilno prianjanje i nepropusnost priključaka kako biste izbjegli curenje zraka, što bi moglo negativno utjecati na hlađenje i rad motora. Preporučljivo je montažu izvršiti u ovlaštenom servisu ili uz pomoć kvalificiranog tehničara.

Preporuka:

Korištenje originalnih rezervnih dijelova ili dijelova renomiranih proizvođača ključno je za održavanje optimalnih performansi i pouzdanosti hlađenja komprimiranim zrakom. Originalni dijelovi osiguravaju kompatibilnost i dugotrajnu pouzdanost sustava.

Težina 1 kg
Shopping Cart
Scroll to Top