, ,

Peugeot 206 6552WQ Kontrola prozora

 18,00

PSA CITROEN PEUGEOT 6554WQ 6552WQ

Availability: 5 na zalihi

SKU: 4081-AE6_K17a M3358 Kategorije: , , Oznake: ,

PEUGEOT 206 podizači stakala

Tražite pouzdan i kvalitetan podizač prozora za Vaš Peugeot 206? Predstavljamo rabljeni, ali potpuno funkcionalni podizač prozora koji je idealno rješenje za zamjenu neispravnog dijela ili kao rezervni dio za vaše popravke. Ovaj dio je odličan izbor ne samo za automehaničare, već i za majstore koji žele sami popraviti svoj automobil.

Podizač prozora bitna je komponenta za praktičan i siguran rad prozora vašeg vozila. Njegova glavna funkcija je omogućiti vozaču i putnicima otvaranje i zatvaranje prozora bez potrebe za ručnom intervencijom, što doprinosi ukupnoj udobnosti i sigurnosti vožnje. Ova vrsta dijelova dizajnirana je posebno za modele Peugeot 206 i poznata je po svojoj izdržljivosti i dugom vijeku trajanja. Uz preciznu izradu, ovaj upravljački program za prozore pruža izvrsnu kompatibilnost i jednostavnu instalaciju.

Tehničke informacije
Proizvođač: Citroen Peugeot
Model: Peugeot 206
Šifre proizvoda: 6554WQ, 6552WQ
Ostali brojevi: 6552WQ

Dio može zahtijevati redoviti pregled i čišćenje kako bi se osiguralo da ispravno radi, posebno u ekstremnim klimatskim uvjetima. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima od kojih je napravljen podizač stakla, možete biti sigurni da će zamjena ovog dijela dugoročno poboljšati funkcionalnost prozora na vašem vozilu.

Ovaj je proizvod rabljen, ali je temeljito testiran kako bi se osiguralo da je u savršenom radnom stanju. Nudimo ga po atraktivnoj cijeni, zahvaljujući kojoj dobivate kvalitetan dio bez potrebe da trošite velike svote na nove komponente. Savršeno za one koji traže učinkovito rješenje za popravak ili obnovu sustava prozora u svom Peugeotu 206.

Kupnjom ovog podizača prozora ne samo da ćete dobiti kvalitetan, provjeren dio, već ćete također uštedjeti vrijeme i troškove za kupnju novih dijelova. Možete se osloniti na našu ponudu i korisničku podršku koja će vam biti dostupna u slučaju bilo kakvih pitanja ili potrebe za dodatnom pomoći pri odabiru odgovarajućeg autodijela.

Težina 0,2 kg
Shopping Cart
Scroll to Top