, , , , , , ,

Ventilator grijača Valeo Citroën C2 C3 GMV A86 6441Q6

 36,00

PSA CITROEN PEUGEOT GMV A86 6441Q6

Availability: 4 na zalihi

VALEO ventilator grijača za CITROEN C2 C3 Pluriel PEUGEOT 1007 Tražite pouzdane i kvalitetne rezervne dijelove za popravak ili održavanje vašeg vozila Citroën ili Peugeot? Naš rabljeni ventilator grijača idealan je izbor za modele Citroën C2, C3 Pluriel i Peugeot 1007. To je vitalna komponenta za pravilan rad sustava grijanja i klimatizacije vašeg automobila, što je posebno važno tijekom hladnih mjeseci ili vremena visoke vlažnosti. Ventilator grijanja često se podcjenjuje, a njegova uloga u udobnosti i sigurnosti putovanja je ključna. Osigurava ravnomjernu raspodjelu topline ili hladnoće u unutrašnjosti automobila i doprinosi učinkovitom odmagljivanju stakala. Rezervni dio je u izvrsnom stanju i potpuno je funkcionalan iako je stariji komad. Ovaj ventilator grijača također je isplativa alternativa novim originalnim dijelovima, što posebno cijene neovisni automehaničari i ljubitelji “uradi sam”. Tehničke informacije:

  • Proizvođač: Valeo
  • Model: CITROEN C2, C3 Pluriel; PEUGEOT 1007
  • Šifre proizvoda: GMV A86 6441Q6
  • Ostali brojevi: rezervni dio je prikladan za nekoliko gore navedenih modela automobila, preporučujemo da provjerite kod svog mehaničara za detaljnu kompatibilnost

Jeste li zainteresirani za ovaj ventilator ili trebate savjet kako najbolje napraviti zamjenu? Ne ustručavajte se kontaktirati nas. Ovdje smo da vam pomognemo odabrati najbolje rješenje za vaš automobil. Svi naši dijelovi prolaze brižljivu inspekciju i zajamčeni su za maksimalno zadovoljstvo naših kupaca.

Težina 1,7 kg
Shopping Cart
Scroll to Top