, ,

Dizel grijač Citroën Peugeot 9640055680 1579Y6

 48,00

PSA CITROEN PEUGEOT 9640055680 1579Y6

Availability: 1 na zalihi

SKU: 2824-AF12_K14 Kategorije: , , Oznake: ,

Senzor temperature goriva (grijač) CITROEN PEUGEOT

Tražite pouzdan i kvalitetan dizel grijač za vaš Citroën ili Peugeot? Naš asortiman rabljenih dijelova uključuje dizelski grijač s brojem dijela 9640055680 i drugom oznakom 1579Y6, što je idealan izbor za vlasnike i servisere koji traže originalne auto dijelove po povoljnoj cijeni.

Ovaj proizvod karakterizira izvrsna funkcionalnost i dug životni vijek. Kao što je poznato, čest razlog kvara dizel grijača je trošenje materijala i postupno smanjenje učinkovitosti zbog stalne izloženosti visokim temperaturama. Ovaj model je temeljito testiran i spreman je za ponovnu upotrebu bez straha od trenutačnog kvara, osiguravajući nesmetan rad vašeg vozila.

Tehničke informacije
Proizvođač: PSA (Peugeot Société Anonyme)
Model: Citroën C5, Citroën C8, Peugeot 307, Peugeot 406, Peugeot 607, Peugeot 807
Šifre proizvoda: 9640055680, 1579Y6
Ostali brojevi: Navedeni dijelovi kompatibilni su s različitim godinama modela gore navedenih automobila. Za točniju kompatibilnost preporučujemo da provjerite specifikacije modela i godine.

Ovaj dizelski grijač nije samo praktična već i pristupačna zamjena za originalne dijelove u slučaju kvara originalne komponente. Instalacija je jednostavna i može se obaviti u profesionalnom servisnom centru ili kod kuće s odgovarajućim alatima i osnovnim tehničkim znanjem. Funkcija dizelskog grijača ključna je za ispravan rad motora, osigurava optimalnu atomizaciju goriva pri nižim temperaturama, čime potiče bolje pokretanje i učinkovitije izgaranje goriva.

Odabirom ovog dijela uvjeravate se u kvalitetu i pouzdanost koji su neophodni za besprijekoran rad Vašeg vozila. Zahvaljujući njegovoj upotrebi, možete značajno produžiti životni vijek motora i osigurati njegov stabilan rad čak iu zahtjevnim uvjetima. Nemojte čekati i poduzmite korak za bolje održavanje svog automobila već danas!

Za ovaj proizvod također nudimo stručne savjete za njegovu ispravnu ugradnju i održavanje. Slobodno nas kontaktirajte sa svim pitanjima. Radujemo se vašoj narudžbi i želimo vam puno sretnih kilometara s našim dijelovima.

Težina 0,3 kg
Shopping Cart
Scroll to Top