Avertir lorsque le produit est en stock, ,

Brava prednjih lijevih vrata Citroën C3 5PIN 46982980 9135N0

 91,00

PSA CITROEN PEUGEOT 46982980 9135N0 NFP

Nema na zalihi

SKU: 2368-AJ1_K6a Kategorije: , , Oznake: ,

Električna brava centralne brave prednjih lijevih vrata CITROEN C3
5 PINOVA

Tražite li pouzdano rješenje za vraćanje funkcionalnosti sustava središnjeg zaključavanja vašeg vozila? Naš asortiman rabljenih električnih brava za prednja lijeva Citroën C3 idealan je izbor za automehaničare i kućne majstore. Ovaj je auto dio posebno dizajniran za kontinuirani rad bez kompromisa i prikladan je za primjene u kojima je potrebno zajamčiti pouzdanost i dugoročnu funkcionalnost.

Brava je prvenstveno namijenjena modelima Citroën C3, ali može biti kompatibilna s drugim modelima PSA grupe koji dijele slične specifikacije. Sadrži pet električnih klinova koji osiguravaju pravilnu komunikaciju i funkcionalnost brave. Šifra proizvoda 46982980 9135N0 već pokazuje da se radi o kvalitetnom i provjerenom dijelu koji je već prošao stres testove u stvarnom radu.

Tehničke informacije:
Proizvođač: PSA CITROEN PEUGEOT
Model: Citroën C3
Šifre proizvoda: 46982980, 9135N0
Ostali brojevi: NFP

Ova je brava idealan izbor za one koji traže kvalitetan zamjenski dio bez potrebe za ulaganjem u novu OEM opremu. Ugradnja brave relativno je jednostavna i može se obaviti uobičajenim alatima i opremom koju većina automehaničara ima pri ruci. Brava prednjih lijevih vrata često je traženi zamjenski dio, jer se upravo mehanizmi na vozačevim vratima najčešće troše zbog najčešćeg korištenja.

Kada odaberete ovaj auto dio, možete biti sigurni da dobivate proizvod koji je rigorozno testiran i pruža optimalne performanse po pristupačnoj cijeni. Vratite sigurnu funkcionalnost i udobnost svom vozilu s našom električnom bravom za vrata prikladnom za Citroën C3 i druge kompatibilne modele PSA CITROEN PEUGEOT.

Težina 0,8 kg
Shopping Cart
Scroll to Top